Βέροια Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Τρίτη 26 Μαρτίου

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 11:00 π.μ. θα ομιλήσει στην Ιερατική Σύναξη στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια (πλησίον του Βήματος του Απ. Παύλου).

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» με θέμα: «Ὁ Χριστός εἶναι τό Ἀρχέτυπο». Η ομιλία θα μεταδοθεί μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Πλατέος θα υποδεχτεί τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης και στη συνέχεια θα χοροστατήσει στην Α΄ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως για την εθνικοθρησκευτική εορτή της 25ης Μαρτίου.

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας 24 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ναούσης. Στο τέλος θα τελέσει την καθιερωμένη Δοξολογία επί τη ενάρξει της Επαναστάσεως του 1822 στην ηρωική πόλη της Ναούσης.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ναούσης.

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας επί τη θεομητορική εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Στο τέλος θα τελέσει Δοξολογία με την ευκαιρία της εθνικοθρησκευτικής εορτής και στη συνέχεια θα τελέσει τρισάγιο στο ηρώο της πόλεως και θα παρακολουθήσει τη στρατιωτική – μαθητική παρέλαση.

Την Τρίτη 26 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στο χωριό Αρχάγγελος.

Την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

———-

banner-article

Ροη ειδήσεων