Ελλάδα

Επεισοδιακή 5νθήμερη σχολείου της Θεσσαλονίκης στην Αλεξανδρούπολη / ναρκωτικά και κλοπές μεταξύ συμμαθητών

Πρόωρα τερματίστηκε η πενταήμερη εκδρομή ενός σχολείου από τη Θεσσαλονίκη στην Αλεξανδρούπολη, καθώς στιγματίστηκε από κλοπές και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, το βράδυ της περασμένης Τρίτης (20/2) οι μαθητές χωρίστηκαν σε ομάδες και πήγαν σε ταβέρνα της περιοχής για φαγητό. Ωστόσο, κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο, κάποιες μαθήτριες διαπίστωσαν ότι είχαν χαθεί χρήματα και αντικείμενα από τα δωμάτιά τους.

Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε αναστάτωση και όλοι οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στη ρεσεψιόν, όπου αποφασίστηκε να καλέσουν την αστυνομία. Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι οι δράστες μπήκαν σε τρία δωμάτια αρπάζοντας συνολικά δύο σταυρούς αξίας, αλλά και πολλά μετρητά, με τους αστυνομικούς να παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα από τα δωμάτια αλλά και καταθέσεις από μαθητές προκειμένου να εντοπίσουν τους υπαίτιους.

Τα ευτράπελα όμως της σχολικής εκδρομής είχαν και συνέχεια, καθώς οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της κλοπής, είχαν και άλλα ευρήματα. Κοιτάζοντας τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικοί εντόπισαν μαθητές να κρύβουν κάτι στην αυλή του ξενοδοχείου και στην έρευνα που έγινε στο σημείο βρέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης.

Ο εντοπισμός των ναρκωτικών, ανάγκασε τους αστυνομικούς να επεκτείνουν τις έρευνες και στα δωμάτια, με σκύλο που είναι ειδικά εκπαιδευμένος για τον σκοπό αυτό και όπως αποδείχτηκε βρέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης και σε δωμάτιο στο οποίο διέμεναν μαθητές.

Οι καθηγητές αποφάσισαν να τερματιστεί η εκδρομή κι επέστρεψαν άρον – άρον στη Θεσσαλονίκη, ενώ ακυρώθηκαν μέχρι νεοτέρας όλες οι εκδρομές στο σχολείο. Όσον αφορά τις κλοπές από τα δωμάτια τέλος, οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και εξετάζονται πολλά ενδεχόμενα.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας