Ελλάδα

Μεσολόγγι: Πυροβολημένος πολλές φορές από κυνηγετικό όπλο στην πλάτη και τα πόδια ο Μπάμπης Κούτσικος

Τραύματα από πυροβολισμούς στην πλάτη και στα πόδια φέρει η σορός του 31χρονου Μπάμπη, η οποία βρέθηκε νωρίτερα σήμερα σε βαλτώδη περιοχή.

Την ώρα που η διαδικασία διερεύνησης των συνθηκών υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Μπάμπης Κούτσικος έρχονται στο φως νέες πληροφορίες από τη μακάβρια αποκάλυψη.

Ο 31χρονος είχε πυροβοληθεί πολλές φορές από κυνηγετικό όπλο, τα σκάγια του οποίου τον βρήκαν στην πλάτη, στα χέρια και στα πόδια, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής κατά την πρώτη εξέταση της σορού στο σημείο που βρέθηκε.

Ένα άλλο στοιχείο που διαπίστωσε ο ιατροδικαστής είναι ότι το πτώμα αφέθηκε στο σημείο και δεν φαίνεται να έχει γίνει κάποια μεταφορά του.

Σύμφωνα με όσα είπε άνθρωπος που μετείχε στις έρευνες, η σορός του Μπάμπη ήταν σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο ώστε να κρατηθεί κάτω από το νερό το άψυχο σώμα του.

«Ψάχνουμε 11 μέρες τώρα για το παιδί. Είχαμε ξαναψάξει εκεί. Είναι ένα αυλάκι λίγο πιο βαθύ. Ίσως κάποιος τον είχε ρίξει εκεί. Βρέθηκε μέσα στο νερό. Από χθες το σκυλί είχε μία μυρωδιά αλλά από τον αέρα έχανε την επαφή και σήμερα το βρήκε. Το παιδί ήταν σκεπασμένο με ένα βαρύ αντικείμενο», δήλωσε.

Η σορός εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη νωρίτερα σήμερα σε βαλτώδη περιοχή στον Κάμπο Ευηνοχωρίου στην Ευαγγελίστρια, στο Μεσολόγγι.

Στη συγκεκριμένη περιοχή καταγράφηκε έντονη κινητικότητα των αστυνομικών Αρχών, ενώ επί τόπου μετέβη ιατροδικαστής. Η αστυνομία επιβεβαίωσε τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου ενώ νωρίτερα η οικογένεια του αγνοούμενου ενημερώθηκε πως η σορός του βρέθηκε στην περιοχή.

Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας ερεύνησε τον βάλτο στην συγκεκριμένη περιοχή ενώ φέρεται να έγινε η πρώτη αναγνώριση από τα ρούχα που φορούσε ο Μπάμπης την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Στη φυλακή ο κρεοπώλης

Εντωμεταξύ, ο 50χρονος κρεοπώλης κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη μαραθώνια απολογία του.

Σημειώνεται πως σε βάρος του κρεοπώλη από το Μεσολόγγι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η απολογία του ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε μετά τις 6 το απόγευμα, ενώ κατηγορούμενος δεν παραδέχτηκε την κατηγορία και επέμεινε ότι είναι αθώος.

Ο 50χρονος άνδρας ρωτήθηκε από τον ανακριτή μετά τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου Μπάμπη σε βαλτώδη περιοχή, επέμεινε, ωστόσο, στη στάση του, λέγοντας ότι δεν τον σκότωσε εκείνος.

Επίσης, δεν μπόρεσε τα αντικρούσει τα επιβαρυντικά στοιχεία και έτσι η προφυλάκισή του ήταν μονόδρομος για τις δικαστικές αρχές.

Ο κρεοπώλης μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, για να απολογηθεί μετά την προθεσμία που είχε πάρει.

Αποδοκιμάστηκε από τους συγγενείς του Μπάμπη

Κατά την έξοδο του κρεοπώλη από το δικαστικό μέγαρο, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, συγκεντρωμένοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν.

Δέκα αστυνομικοί πλαισίωναν τον κρεοπώλη που προφυλακίστηκε, δημιουργώντας μία ασπίδα γύρω του, μέχρι τη στιγμή που μπήκε στην κλούβα της ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα, δεκάδες αστυνομικοί είχαν δημιουργήσει μία άλλη ζώνη ασφαλείας, για να αποτρέψουν τους συγκεντρωμένους να πλησιάσουν τον 50χρονο. Μόλις ο κατηγορούμενος μπήκε στην κλούβα, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε από το σημείο.

banner-article

Ροη ειδήσεων