Αλεξάνδρεια

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Σήμερα Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ανατολικού.

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στο καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας θα προεξάρχει στην Πανηγυρική Αρχιερατική Αγρυπνία επί τη εορτή του Οσίου Γερασίμου του Υμνογράφου. Η Ιερά Αγρυπνία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 5:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου, πολιούχου Βεροίας, θα παραστεί και θα ομιλήσει στη σύναξη των μελών των ενοριακών φιλοπτώχων ταμείων που θα πραγματοποιηθεί επί τη ενάρξει της «Προσφοράς Αγάπης 2023».

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Τό βάπτισμα μᾶς δίνει ἄμεση αἴσθηση τοῦ Θεοῦ» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 8:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης θα προεξάρχει στην Πανηγυρική Αρχιερατική Αγρυπνία επί τη εορτή της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης. Στη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Οσίου Γερασίμου του Υμνογράφου.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 5:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Ραψωμανίκης θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και θα παραστεί στην ενοριακή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «Παντάνασσα» στη Νάουσα θα παραστεί στην εκδήλωση «Όνειρο Χειμερινής Νύχτας» που διοργανώνει ο Σύλλογος Πολιτισμού Νάουσας ενCANTO.

Το διήμερο 11 και 12 Δεκεμβρίου κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ θα βρίσκεται στον Πειραιά, όπου θα προεξάρχει των λατρευτικών εκδηλώσεων προς τιμήν του Αγίου Σπυρίδωνος Επισκόπου Τριμυθούντος, προστάτου και πολιούχου του Πειραιά.

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας