Νάουσα

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Νάουσας

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εργαζόμενους, άνεργους , αυτοαπασχολούμενους, βιοπαλαιστές αγρότες, νεολαίους που ενίσχυσαν με τη ψήφο τους την Κυριακή τη μόνη δύναμη στο Δήμο και την Περιφέρεια που πάλεψε και θα παλέψει για τα εργατικά λαϊκά συμφέροντα .

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το αποτέλεσμα στις Περιφερειακές εκλογές στο Δήμο Νάουσας , όπου η Λαϊκή Συσπείρωση αναδείχθηκε σε δεύτερη δύναμη με ποσοστό 12,37% και 2.301 ψήφους !

Διαβεβαιώνουμε ότι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει από το δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής οι δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης μέσα και έξω από αυτό, θα πρωτοστατήσουν στην ανάδειξη και μαχητική διεκδίκηση , όλων των οξυμμένων προβλημάτων του Ναουσαίικου λαού , μαζί με το δυνάμωμα του εργατικού – λαϊκού κινήματος που αποτελεί δύναμη πυρός για τα σύγχρονα δικαιώματα του λαού της Νάουσας και της νεολαίας.

Απευθυνόμενοι με συνέπεια και σταθερότητα στο λαό της Νάουσας με βάση τα όσα λέγαμε προεκλογικά, για την ουσία της αντεργατικής αντιλαϊκής σύμπλευσης των άλλων δυνάμεων στο Δήμο της πόλης μας καλούμε το λαό να στείλει μήνυμα καταδίκης με Λευκό η Άκυρο εκείνων των κομμάτων και των συνδυασμών που όπως και αν ονομάζονται , κινούνται στην ίδια κατεύθυνση και υπηρετούν την τοπική διοίκηση ως ” μακρύ χέρι” του κράτους , των κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών συμφερόντων. Θα μας βρουν απέναντι από θέση αντιπολίτευσης στις αντιλαϊκές επιλογές τους.

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο