Βέροια Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου το πρωί στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου στη Θεσσαλονίκη, θα παραστεί στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Ανθίμου και στις αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις προς τιμήν του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής της Αγίας Ιερουσαλήμ και των τριών τέκνων αυτής στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου, πολιούχου Βεροίας, όπου θα τεθεί σε προσκύνηση η Τιμία Κάρα της Αγίας Ιερουσαλήμ.

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου, πολιούχου Βεροίας για την εορτή της Αγίας Ιερουσαλήμ και των τριών τέκνων αυτής.

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στη Χαλάστρα για την εορτή του Αγίου Αθανασίου του Κουλακιώτου.

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της εορτής του Γενεσίου της Θεοτόκου στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Καλλίπετρας Βεροίας.

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις 9:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Οι θαυματουργές εικόνες της Παναγίας μας (Ε΄ μέρος)» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου στα Νέα Μάλγαρα.

banner-article

Ροη ειδήσεων