Βέροια Κοινωνική ζωή

Ευχαριστήριο ΚΕΜΑΕΔ

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας, την Πέμπτη 25-5-2023 έγινε ο καθιερωμένος μας εκκλησιασμός την ημέρα της γιορτής της Αναλήψεως του Κυρίου στο ξωκκλήσι της Ανάληψης στη Ραχιά Ημαθίας. Στην αγκαλιά των ανθρώπων της εκκλησίας που μας βοηθούν να λάβουμε την Θεία Κοινωνία και κατόπιν μας φροντίζουν παρέχοντας άψογο πρωινό γεύμα φτιαγμένο από τις φιλότιμες κυρίες της Ραχιάς.

Ευχαριστούμε ξεχωριστά τον ιερέα του Αγίου Αθανασίου Ράχης και την κυρία Ολυμπία Ευαγγελοπούλου από την επιτροπή της εκκλησίας. Ένα παραδεισένιο μέρος φτιαγμένο από τον Θεό για να φιλοξενεί αγγέλους.

Τον  εκκλησιασμό μας ακολούθησε μια περιηγητική βόλτα στους δρόμους του χωριού που κατέληξε σε ένα υπέροχο μεσημεριανό γεύμα στο αναψυκτήριο το “Παλιό Ποδήλατο”.

Το γεύμα μας προσέφερε η καλή μας φίλη κ. Ελένη Ζαμάνη για τη συμπλήρωση τριών ετών από τον θάνατο του αγαπημένου συζύγου της Δημητρίου Ζαμάνη. Την ευχαριστούμε από καρδιάς γιατί έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά του Κέντρου να απολαύσουν το γεύμα τους στη φύση και να χαρούν και άλλα πράγματα πέρα από αυτό. Ευχαριστούμε για την ευαισθησία που είχαν να μας αφήσουν να επιλέξουμε εμείς τον τόπο και τον χρόνο του γεύματος.

Μαζί μας οι εθελόντριες Θωμαή Στιόκα, Μαρίνα Ρωσσάκη, Δαμιανίδου Στέλλα, Καίτη Γαλλίκα, Θωμαή Γαλλίκα και Μαρία Ζεμπερίδου που προετοίμασε τον άρτο της ημέρας.

Ευχαριστούμε και την επιχείρηση «ΓΑΛΛΙΚΑ» για την προσφορά κρέατος.

Η εθελόντρια Διευθύντρια Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου Μελίνα.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας