Ελλάδα Καιρός

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο γιατρός που αυτοπυρπολήθηκε έξω από το σπίτι του

Τραγικός επίλογος για τον 60χρονο γιατρό που τη Δευτέρα (15/05) φέρεται να αυτοπυρπολήθηκε θέλοντας να δώσει τέλος στη ζωή του. Έφερε εγκαύματα α’ βαθμού στο 80% του σώματός του.

Κατέληξε ο 60χρονος γιατρός που το πρωί της Δευτέρας (15/05) αυτοπυρπολήθηκε έξω από το σπίτι του στα Πεύκα στη Θεσσαλονίκη.

Οι γιατροί της Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος, έκαναν τα πάντα για να τον σώσουν, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν, καθώς ο 60χρονος έφερε εγκαύματα α’ βαθμού στο 80% του σώματός του.

Όλοι όσοι γνώριζαν τον γιατρό, ο οποίος ήταν διευθυντής σε κλινική του «Παπαγεωργίου» στην Θεσσαλονίκη, μιλούν για έναν εξαιρετικό επιστήμονα και άνθρωπο που ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει ασθενείς και συναδέλφους.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το thestival.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 08:00 το πρωί της Δευτέρας (15/05), στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του 60χρονου στην περιοχή των Πεύκων.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον εγκαυματία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο νοσοκομείο “Γ. Παπανικολάου”.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οικείοι και συνεργάτες του μιλούν για έναν σοβαρό και υπεύθυνο επαγγελματία που το τελευταίο διάστημα, φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα.

Ο 60χρνος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για τις πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου και νοσηλεύτηκε στην Α’ ΜΕΘ.

banner-article

Ροη ειδήσεων