Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Πλατάνου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου.

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παραστεί στην εκδήλωση του ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ. Βεροίας με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας αναπηρίας.

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος»  και θα αναπτύξει το θέμα: «O  ιδρυτής της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, Απόστολος Ανδρέας»  μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Αγίου Ελευθερίου Διαβατού θα ομιλήσει στη Σύναξη νέων γονέων και ζευγαριών.

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 8:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90.2 FM».

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου Δημοτικού Διαμερίσματος Βεροίας.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Το τριήμερο 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου κατόπιν αδελφικής προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου, θα μεταβεί στην Σύρο, όπου θα προεξάρχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του πολιούχου της νήσου, Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού.

banner-article

Ροη ειδήσεων