Βέροια

Συνάντηση των φίλων του Τριπόταμου με τον Δήμαρχο Βέροιας

Την Τρίτη 8/11/2022, τα μέλη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου “ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ” έγιναν δεκτά  από τον δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και τον αντιδήμαρχο περιβάλλοντος και καθαριότητας Βασίλη Παπαδόπουλο στο δημαρχείο της πόλης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και συνεργατικό επίπεδο, κατά την οποία συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που άπτονται της προστασίας και ανάδειξης του ποταμού της πόλης μας και ανταλλάχθηκαν εποικοδομητικά απόψεις.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν στην εντατικοποίηση της συνεργασίας τους με κοινό σκοπό την αποτελεσματικότερη προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, της πολιτιστικής κληρονομίας, αλλά και της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης του κοινού για την αξία του Τριπόταμου, κάτι που αποτελεί και το βασικό πυλώνα δράσης του συλλόγου από την ίδρυσή του.

Διατυπώθηκε ακόμη η επιθυμία του συλλόγου να συνεχισθεί και να επεκταθεί η προσπάθεια προσέλκυσης του ενδιαφέροντος των μαθητών για το ποτάμι της πόλης μας, προσθέτοντας κι άλλες παράλληλες δράσεις στον καθιερωμένο πλέον διαγωνισμό ζωγραφικής, μετά τα ενθαρρυντικά αποτελέσματά του. Συζητήθηκαν ακόμη οι δυνατότητες συνέργιας του Δήμου για την επίτευξη του σκοπού αυτού.

Έγινε ενημέρωση προς τον Δήμο για την κακοποίηση των ενημερωτικών πινακίδων που είχαν τοποθετηθεί τον προηγούμενο χρόνο και συζητήθηκαν τρόποι ασφαλέστερης επανατοποθέτησής τους.

Κατατέθηκε τέλος αίτημα του συλλόγου για παραχώρηση στέγης όπου θα συντονίζονται οι δραστηριότητές  του.

Ευχόμαστε να ευοδωθούν!

 

banner-article

Ροη ειδήσεων