Κοινωνία

Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε ο 28χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 28χρονος, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ εξακολούθηση σε βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προκαλέσει αίσθηση το γεγονός ότι ο 28χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερος μετά την απολογία του στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων, καθώς την περίοδο που τέλεσε το αδίκημα υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος κρατείται στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και θα μεταχθεί στις φυλακές Γρεβενών.

Είχε και πορνογραφικο υλικό στο λάπτοπ

Ο 28χρονος πιθανότατα θα αντιμετωπίσει και την κακουργηματική κατηγορία της κατοχής πορνογραφικού υλικού ανηλίκων, που βρέθηκε σε λάπτοπ, που διατηρούσε στην οικία του.

Το υλικό αυτό φέρεται να περιλαμβάνει πορνογραφικές φωτογραφίες ενηλίκων με αγόρια κάτω των 10 ετών και είναι σοκαριστικού περιεχομένου.

Το συγκεκριμένο στοιχείο θεωρείται ιδιαίτερα επιβαρυντικό και ο ίδιος αλλά ενδεχομένως και η μητέρα του θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών.

Τη διαδικασία για την περίπτωση αυτή θα αναλάβει η Εισαγγελία του Αγρινίου.

Στο μεταξύ, όπως είναι γνωστό, η οικογένεια του μικρού αγοριού έχει εκφράσει έντονη δυσαρέσκεια, μιας και θεωρεί πως ο 28χρονος είχε όλη την άνεση χρόνου μετά την υποβολή της μήνυσης σε βάρος του, να σβήσει και άλλα αρχεία που ενδεχομένως να είχε αποθηκευμένα σε ηλεκτρονικά μέσα, μιας και η έρευνα στο σπίτι του αλλά και στο νησί όπου διέμενε, καθυστέρησε πολύ.

Οι ζωγραφιές που προκάλεσαν ανατριχίλα

Σημειώνεται ότι ανατριχίλα είχαν προκαλέσει οι ζωγραφιές που έφτιαξε το 4χρονο αγοράκι πάνω στο οποίο ασελγούσε ο 28χρονος στο Αγρίνιο.

Οι ζωγραφιές που «έδειξαν» τη φρίκη που ζούσε το αγοράκι και οδήγησαν στην αποκάλυψη της υπόθεσης, ήταν δύο.

Η πρώτη έμοιαζε με ένα μαύρο σύννεφο, που πρόδιδε την ψυχολογική κατάσταση του τετράχρονου.

Η δεύτερη, που προκαλεί πραγματικό σοκ, είναι η «απεικόνιση» ενός ανδρικού μορίου, το οποίο, όπως είπε το αγοράκι στον παιδοψυχολόγο, «ανήκε» στον 28χρονο κατηγορούμενο. Η συνέχεια της περιγραφής άφησε εμβρόντητους τον πατέρα -που είχε απευθυνθεί στον παιδοψυχολόγο με τις φωτογραφίες- και το γιατρό, καθώς ο 4χρονος αποκάλυψε τα μαρτύρια που υπέστη στα χέρια του φερόμενου βιαστή του αρκετές φορές.

banner-article

Ροη ειδήσεων