Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων: 

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Γηροκομείο Βεροίας και στο τέλος θα τελέσει μνημόσυνο.

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου το πρωί κατόπιν αδελφικής προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου θα συμμετάσχει στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου με την ευκαιρία της υποδοχής της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας του «Άξιον Εστίν».

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου θα τελέσει Αγιασμoύς με την ευκαιρία της ενάρξεως της νέας σχολικής χρονιάς στις 9:00 π.μ. στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Βεροίας και στις 11:00 π.μ. στο Ειδικό Σχολείο Λαζοχωρίου.

Το διήμερο 13 και 14 Σεπτεμβρίου κατόπιν αδελφικής προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου θα μεταβεί στην Κοζάνη, όπου θα συμμετάσχει στους εορτασμούς της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Σταυρού με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Συμεών Θεσσαλονίκης.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Είμαστε ταπεινοί;» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στο Κουστοχώρι (Κατασκηνώσεις ΓΕΧΑ) με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής.

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λουτρού.

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας. Στο τέλος θα τελέσει το καθιερωμένο μνημόσυνο για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας και θα ομιλήσει.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Οσίου Νικοδήμου Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Αμφιλοχίου του εν Πάτμω.

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

banner-article

Ροη ειδήσεων