Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Φίλος πιστός σκέπη κραταιά» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην Κύπρο, όπου θα παρευρεθεί και θα ομιλήσει στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή που διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, ο Δήμος Λεμεσού, ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Κύπρου, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Λεμεσού και η ΠΑΔΕΔ «Πρωτοπορία» υπό την αιγίδα του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νικολάου Αναστασιάδη.

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 8:30 μ.μ. στο θέατρο Άλσους στη Βέροια θα παραστεί στην εκδήλωση του Συλλόγου Μικρασιατών Νομού Ημαθίας με τίτλο: «Σμυρνέικο Μινόρε» που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της επετείου των 100 ετών από τη Μικρασιατική Κατασταστροφή.

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 10:30 π.μ. θα ομιλήσει στην Ιερατική Σύναξη στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου του Νέου, Πολιούχου Βεροίας.

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι θα τελέσει Αγιασμό στο Κέντρο Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων του Δήμου Βεροίας.

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στη Χαλάστρα με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αθανασίου του Κουλακιώτου.

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου στο Πλατύ.

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου στα Νέα Μάλγαρα.

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι θα παραστεί στα εγκαίνια του νέου χώρου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας «Πρόσβαση» στη Βέροια.

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Γηροκομείο Βεροίας και στο τέλος θα τελέσει μνημόσυνο.

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου το πρωί κατόπιν αδελφικής προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου θα συμμετάσχει στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου με την ευκαιρία της υποδοχής της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας του «Άξιον Εστίν».

banner-article

Ροη ειδήσεων