Βέροια

Βέροια: Η σχολή χορού της ΚΕΠΑ ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία!

———

Μετά το τέλος του διαγωνισμού Veria Dance Competition 2022 που έγινε στο Χώρο Τεχνών στις 6-8 Μαΐου η σχολή χορού της ΚΕΠΑ ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία. Οι 16 έφηβες μαθήτριες των τμημάτων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό κατάφεραν να κερδίσουν δύο από τις πολυπόθητες υποτροφίες για μαθήματα χορού στο Λιβόρνο της Ιταλίας. Υπό την καθοδήγηση των καθηγητριών τους Λενικάκη Μαυρέτα και Αβραμίδου Κάτια και σε ρόλο χορογράφου τη Λενικάκη Μαυρέτα η ομάδα των 16 μαθητριών με τη χορογραφία Tides απέσπασαν το Γ βραβείο στην κατηγορία σύγχρονο ομαδικό 12-14 ετών και την ευκαιρία μέσω της υποτροφίας να επισκεφτούν το Λιβόρνο της Ιταλίας για μαθήματα χορού στις 4-9 Ιουλίου στο Summer Intensive της σχολής χορού Areadanza. Εξίσου η μαθήτρια Μαρτίνου Μαρία με τη χορογραφία Fragments απέσπασε το Γ Βραβείο στην κατηγορία σύγχρονο ατομικό 12-14 ετών και υποτροφία για μαθήματα χορού το Νοέμβριο του 2022 στο Λιβόρνο της Ιταλίας στη σχολή χορού Areadanza.

Ευχόμαστε καλό ταξίδι στις μαθήτριες μας και οι βαλίτσες του να γεμίσουν με εμπειρίες, νέες ιδέες και εφόδια για τη ζωή τους.

Μαθήτριες: Αγγελή Πηνελόπη, Απόστολου Χρυσάνθη, Ζιώγα Στεφανία, Ζουμπούλογλου Καλλιόπη, Ζουμπούλογλου Σταυρούλα, Καβαργύρη Αναστασία, Καροτσέρη Μαριλένα, Κώττα Βασιλική, Λούκα Χριστιάνα, Μαρτίνου Μαρία, Μπελέγκου Ντέα, Οικονομίδου Αναστασία, Πελτέκη Αφροδίτη, Χαλατζιούκα Μελίνα, Χαλκίδου Ροζαλία, Χειμώνα Νικολέτα

* Θα θέλαμε να επισημάνουμε πως ο διαγωνισμός Veria Dance Competition είναι ο μοναδικός διαγωνισμός χορού στην Ελλάδα με προϋπόθεση συμμετοχής οι διδάσκοντες να κατέχουν πτυχίο καθηγητή χορού.  Έτσι διασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο του διαγωνισμού.

banner-article

Ροη ειδήσεων