Αθλητικά

22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γου Σου – Κουνγκ Φου / Πανελλήνιες πρωτιές για τον Σύλλογο Ασιατικών Πολεμικών Τεχνών Νάουσας και Βέροιας

Αναμνηστική φωτογραφία με τους αθλητές και τις αθλήτριες, για τους οποίους καμαρώνουμε περισσότερο όλοι στην Ομοσπονδία. Που αγωνίζονται ισότιμα, με διπλό πείσμα, και αποτελούν στο Κουνγκ Φου, παγκόσμια πρωτοπορία. Οι αθλητές της PARAWUSHU μαζί με τους προπονητές τους, τους κριτές, την Τεχνική επιτροπή και μέλη του Δ.Σ.
———

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ και ΒΕΡΟΙΑΣ συμμετείχε και πάλι, μαζί με φίλους και ομότεχνους, Δασκάλους και Αθλητές, σε μια Πανελλήνια Διοργάνωση, όπου ξεχώρισε το Πάθος, το Ήθος και η Σκληρή Δουλειά! και φυσικά οι Πανελλήνιες Πρωτιές! Ήταν μία διοργάνωση με 700 αθλητές σε 1.700 διαφορετικές συμμετοχές!

Ο Σύλλογος Ασιατικών Πολεμικών Τεχνών Βέροιας συμμετείχε με 12 αθλητές σε 29 συμμετοχές και κατέκτησε 21 μετάλλια, υπό την καθοδήγηση του Προπονητή του, SIFU ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ!

ΜΠΕΛΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: 1η θέση στη Νότια Γροθιά Παμπαίδων!
 
ΝΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 1η θέση στο Νότιο Σπαθί και 2η θέση στη Νότια Γροθιά Παγκορασίδων!
 
ΠΑΛΑΚΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ: 1η θέση στη Βόρεια Γροθιά και 2η θέση στο Πλατύ Κυρτό Σπαθί Παίδων!
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ: 1η Θέση στη Νότια Γροθιά και στο Πλατύ Σπαθί!
 
ΜΠΕΛΛΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ: 1η θέση στο Κοντάρι, 2η θέση στη Νότια Γροθιά και 3η θέση στο Πλατύ Σπαθί!
 
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΙΑΣΩΝ: 1η θέση στη Νότια Γροθιά και στο Πλατύ Σπαθί, 2η θέση στα Νουντζάκου και 3η θέση στο Light Sanda (Κινέζικη Πυγμαχία Εφήβων)!
 
ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 1η θέση στη Νότια Γροθιά και στο Πλατύ Σπαθί Νεανίδων!
 
ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ-ΟΡΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ: 2η θέση στο Light Sanda (Κινέζικη Πυγμαχία Νεανίδων)!
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ: 2η θέση στο Πλατύ Σπαθί Παίδων!
 
ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: 2η θέση στη Νότια Γροθιά και στο Νότιο Σπαθί Παμπαίδων!
 
ΚΟΤΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ: 3η θέση στη Νότια Γροθιά και στο Νότιο Σπαθί Παμπαίδων!
 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ: 1η θέση στο Τάι Τσι Τσουάν Ενηλίκων! Η Όλγα Παπαδοπούλου διδάσκει στον Σύλλογό μας το Στυλ της οικογένειας WU.