Ειδήσεις με Διάρκεια

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Τρίτη 5 Απριλίου

***

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Υπατίου, Επισκόπου Γαγγρών μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Ειλικρίνεια: η διαύγεια της καρδιάς» στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Δ’ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγία Σουμελά στο όρος Βέρμιο.

Την Κυριακή 3 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου, Πολιούχου Βεροίας, όπου στο τέλος θα τελέσει το καθιερωμένο κατ’ έτος μνημόσυνο της αειμνήστου ευεργέτιδος του Προσκυνηματικού Ναού μακαριστής Ευγενίας Μαλακούση.

Την Κυριακή 3 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Ε΄ Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και θα ομιλήσει  με θέμα: «Η αγάπη του Θεού ολοκληρώνει τον άνθρωπο και τον οδηγεί στη βασιλεία των ουρανών».

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα τελέσει Εσπερινή Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης, με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Αργυρής.

Την Τρίτη 5 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΜΒΝΚ