Βέροια

ΜΑμΑ: Εμείς θα πάμε βόλτα τα όνειρά μας με οδηγό έναν άγγελο… τον Άλκη!

——

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας την οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού ,που μέσα στη θλίψη που βιώνει από τον απροσδόκητο χαμό του γιου τους, πήραν την πρωτοβουλία, με μεγαλείο ψυχής, να οργανωθεί μια πανελλήνια εκστρατεία αγάπης με φιλανθρωπικό σκοπό και αποδέκτη το σύλλογό μας. Η μητέρα του Άλκη, η Μελίνα, αγαπημένη φίλη και εθελόντρια του συλλόγου μας, καλεσμένη στην εκπομπή της κυρίας Κουτσελίνη στο star channel, με μεγαλείο ψυχής εξέφρασε την επιθυμία της οικογένειας στη μνήμη του Άλκη ,να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να αποκτήσει η Μ.Α.μ.Α το δικό της μεταφορικό μέσο, ένα 9 θέσιο van. Ήδη η ανταπόκριση του κόσμου από όλη την Ελλάδα είναι συγκινητική!

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην κυρία Ζήνα Κουτσελίνη ,στους συνεργάτες  της από την εκπομπή ‘Αλήθειες με τη Ζήνα’ (star channel),  αλλά και στο δημοσιογράφο Στρατή Λημνιό ,που με ευαισθησία συνδράμουν σε αυτό το σκοπό. Ευχαριστούμε θερμά όλα τα τοπικά έντυπα και διαδικτυακά μέσα ,που προβάλλουν και στηρίζουν  αυτή την προσπάθειά μας .

Η Μ.Α.μ.Α σαν φόρο τιμής στον Άλκη, στον Άλκη μας ,θα δώσει στην  αίθουσα  ψυχαγωγίας που βρίσκεται στο σπίτι  της Μ.Α.μ.Α στη Μητροπόλεως 32 στη Βέροια, το όνομά του.

Μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε να αποκτήσουν τα παιδιά μας το δικό τους μεταφορικό μέσο με τους εξής τρόπους:

  • Ενισχύοντας οικονομικά τη Μ.Α.μ.Α κάνοντας τη δωρεά σας!

Ο αριθμός λογαριασμού που έχει ανοιχτεί στην τράπεζα Πειραιώς για το σκοπό αυτό, είναι:IBAN:GR 3501715960006596139934433

  • Γνωστοποιώντας την εκστρατεία μας σε εταιρείες, ομάδες και ανθρώπους που γνωρίζετε!

  • Προτείνοντας μια συλλογική ενίσχυση στο χώρο εργασίας σας υπέρ του συλλόγου μας!

  • Συμμετέχοντας στις δράσεις που οργανώνει η Μ.Α.μ.Α!

  • Οργανώνοντας μια εκδήλωση υπέρ του στόχου της Μ.Αμ.Α!

Συμμετέχοντας ενεργά στην εκστρατεία αγοράς του λεωφορείου, βοηθάτε τα άτομα με αυτισμό και σύνοδες αναπηρίες, να έχουν μία αξιοπρεπή διαβίωση, ισότιμη εκπαίδευση και κοινωνική ενσωμάτωση.

Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες

Ημαθίωνος 2 ,Βέροια

Το Σπίτι της  Μ.Α.μ.Α

Μητροπόλεως 32

ΤΗΛ.6974484968-6981699354

2331304180

www.mamaver.gr

https://www.facebook.com/mamaveria

Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό-Κδαπ αμεΑ ΜΑμΑ- Βέροια

Instagram:m.a.m.a_autism_veria

banner-article

Ροη ειδήσεων