Αθλητικά Βέροια

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα / Φίλιππος Βέροιας: Με 4 χρυσά και ένα ασημένιο επέστρεψε το Τμήμα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής

———–

Με 4 χρυσά και 1 ασημένιο μετάλλιο γύρισε το Τμήμα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής από την πόλη της Λάρισας όπου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στις 1-3 Οκτωβρίου

Η ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ πήρε μέρος σε 5  κατηγορίες 10-12 χρονών long program  , 12 – 14 χρονών long program ,12 – 14 χρονών short program ,14-16 χρονών(νεάνιδες) long program  και  16+ χρονών(γυναίκες) long program  οι προσπάθειες και των 5 κατηγοριών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς κάθε ένα τμήμα στην κατηγορία του κέρδισε τις εντυπώσεις και στέφθηκε με μετάλλιο !!!

   Τα ασημένια κορίτσια  στην κατηγορία 10-12  χρονών long program  είναι  οι αθλήτριες Γεροντίδου Κυριακή, Γρηγοριάδου Αικατερίνη,  Ελμασλάρι Μαρίλια , Κιάτση Χρυσάνθη –Χριστίνα , Μαλογιάννη Αικατερίνη,  Μπαρμπαρούση Αθηνά,  Νατσούρα Κλεονίκη,  Στασινόυ Λήδα  και Τράμπα Μαρία-Γεωργία με προπονήτρια την κ Παυλίδου Μαρία !

   Τα χρυσά κορίτσια στην κατηγορία 12-14 χρονών στο short program είναι οι Γεωργιάδου Στυλιανή ,Δοξοπούλου Μελίνα ,Ντόκα Ελένη ,Ντόκα Ιωάννα ,Τσακυρίδου Παρασκευή και Τσιαπράζη Αικατερίκη με προπονήτρια την κ Μωυσιάδου Κατερίνα !

   Τα χρυσά κορίτσια στην κατηγορία 12-14 χρονών long program  είναι οι αθλήτριες  Μιχαηλίδου Ελευθερία ,  Μοτσιοπούλου Στυλιανή, Παπαζλή Δέσποινα , Παπαζλή Θωμαή , Πασχαλίδου Ηλιάνα ,Σαρρηγιαννίδου Μυρτώ , Σούλη Αλέσια , Ηλιάδου Ελένη και  Λουκίδου Ράνια με προπονήτρια την κ Χαβιαροπούλου Ηρώ !

   Τα χρυσά κορίτσια στην κατηγορία 14-16 χρονών long program  είναι οι αθλήτριες  Μοτσιοπούλου Χάιδω , Μπουζίκα Παναγιώτα , Νικόλτση Έλλη,  Παπαζλή Σταυρούλα ,Πασχαλίδου Αθανασία , Σαριόγλου Δανάη, Στάμου Ελενα και Χατζηιωάννου Νεφέλη  με προπονήτρια την κ Χαβιαροπούλου Ηρώ !

   Τα χρυσά κορίτσια στην κατηγορία 16 +χρονών long program  είναι οι αθλήτριες  Κιάτση Αικατερίνη, Μητριτώνη Άννα- Μαρία, Παπανώτα Δήμητρα, Πινακούδη Ροδόπη, Σκαλίμη Έλενα, Τζίπμπουλα Δέσποινα και Τσινασλανίδου Αθηνά με προπονητές την κ Μωυσιάδου Κατερίνα και τον κ. Μιχαήλ Γκέρμαν !

Ο πρόεδρος  του τμήματος  κ. Παπανώτας Νικόλαος καθώς και το team των προπονητών δήλωσαν.. Είμαστε χαρούμενοι που αποφασίσαμε σαν σύλλογος να πραγματοποιήσουμε αυτό το ταξίδι και την συμμετοχή των αθλητριών μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής  παρ όλες τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας και παγκοσμίως γιατί πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι ένα από τα πιο υγιή κομμάτια της κοινωνίας μας και οφείλουμε να το προστατέψουμε για το μέλλον των παιδιών μας κυρίως !!¨ ¨Επίσης είμαστε πανευτυχείς όχι μόνο για τα μετάλλια που πήραμε αλλά και γιατί τα προγράμματα και οι χορογραφίες ετοιμάστηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα παράλληλα βέβαια και με όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις που έχουν οι αθλήτριες  και με πολλές έξτρα ώρες προπόνησης για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα !

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον  πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής κ Βαγιόπουλο Γεώργιο και όλους τους συντελεστές για την άψογη Διοργάνωση!!!

banner-article

Ροη ειδήσεων