Ειδήσεις με Διάρκεια

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου

——–

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων: 

 Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίουστις 12 το μεσημέρι θα τελέσει Αγιασμό στο Κέντρο Μέριμνας ΑΜΕΑ του Δήμου Βεροίας.

Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στις 11:00 π.μ. θα ομιλήσει στη Σύναξη Ιερέων στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Οσίου Δαβίδ και της Αγίας Άννης στα Ριζώματα, όπου και θα υποδεχθεί την τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ από την Εύβοια.

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Ράχης.

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια θα τελέσει Αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ. θα τελέσει Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο Αλεξάνδρειας.

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου το απόγευμα θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Κοζάνη επί τη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου το πρωί θα προεξάρχει στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Κοζάνη επί τη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΜΒΝΚ