Εκδηλώσεις Νάουσα

Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της Νάουσας από τον Α.Σ. “Μαρίνο Αντύπα”, Σάββατο 20 Μαρτίου

Φωτο αρχείου

Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας « Μαρίνος Αντύπας» θα συμμετέχει στην κινητοποίηση που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Νάουσας το Σάββατο 20/3 στις 11:30 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία της Νάουσας παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό και καλεί όλους τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους στη συγκέντρωση.

Εδώ και ένα χρόνο αγρότες, κτηνοτρόφοι, ο εργαζόμενος λαός παλεύουν καθημερινά για την προστασία της υγείας και της ζωής του, μετρώντας πλήγματα σε ανθρώπινες ζωές στη δουλειά και στο εισόδημα τους.

Όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση έχει αφήσει « γυμνό» το Δημόσιο σύστημα Υγείας , αδύναμο να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της πανδημίας, αφού τα κενά και οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό το έχουν σμπαραλιάσει , ενώ παράλληλα μετατρέπεται εν μέσω πανδημίας σε σύστημα μιας νόσου.

Την ίδια στιγμή κλινικάρχες και ιδιωτικός τομέας της Υγείας θησαυρίζουν πάνω στον πόνο του λαού . Μιλούν για lockdown! Μας κοροϊδεύουν ! Τα lockdown είναι μόνο για εμάς , για να μη μιλάμε , να μην οργανώνουμε την αντίσταση μας απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε.

Δυναμώνουν την κρατική καταστολή , χρησιμοποιούν « Αύρες» , τα ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ χτυπούν και βρίζουν εργαζόμενους και νεολαία . Η οργή και η αγανάκτηση απέναντι στην ένταση της κρατικής καταστολής δεν μπορεί να κρυφτεί.

Παίρνουμε μέρος στην κινητοποίηση με σύνθημα : ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ !        ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

banner-article

Ροη ειδήσεων