Κορονοϊός: Πέθανε 42χρονος πνευμονολόγος

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου 42χρονου πνευμονολόγου, πατέρα τριών μικρών παιδιών, ο οποίος μολύνθηκε από κορονοϊό.

Ο άντρας, που υπέφερε από υποκείμενα νοσήματα, βρισκόταν δισωληνωμένος στο νοσοκομείο Αττικόν.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σύλλογος Πνευμονολόγων Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με ανακοίνωση του στα social media εκφράζοντας την θλίψη του για την απώλεια του 42χρονου και παράλληλα τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πνευμονολόγων Χανίων πληροφορήθηκε την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου πνευμονολόγου Αντώνη Χατζηγεωργίου, μετά από μάχη με τον κορωνοϊό» αναφέρει στην ανακοίνωσή του προσέθεσε: «Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και δίνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ευχόμαστε να σταματήσει γρήγορα η λίστα των ανθρώπων που βρισκόμενοι στις επάλξεις του καθήκοντός τους προς την κοινωνία χάνονται τόσο αναίτια. Θερμά Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Παράλληλα, ο Σύλλογος επισήμανε και πως «σε αυτόν τον πόλεμο δεν περισσεύει κανείς και κανείς δεν είναι αλώβητος, δυστυχώς. Ας προσέχουμε περισσότερο από αυτό που μπορούμε!! Κι οι ασθενείς μας το ίδιο!».

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 36754 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια