Αθλητικά

Τρεις ακόμη επιχειρήσεις στο πλευρό των Αετών Βέροιας!

Εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει φέτος στην ομάδα!

Παρά το γεγονός πως η χώρα μας βίωσε (και βιώνει) τις επιπτώσεις της πανδημίας, εντούτοις οι επιχειρήσεις της πόλης βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας και στηρίζουν την προσπάθεια της διοίκησης και των παικτών.

Και φέτος, τα Mikel Βέροιας είναι δίπλα μας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και εμείς δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Σπετσά Αθανάσιο για την εμπιστοσύνη του!

Μαζί μας θα είναι και τη νέα σεζόν ο “ΝΕΟΣ ΙΚΑΡΟΣ Carrier“, μια εταιρία που δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στον χώρο των μεταφορών, με ιδρυτή τον κ. Δημήτρη Κατσαβό, ο οποίος ξεκίνησε τότε με ένα φορτηγάκι διανομών, (το περίφημο «Τρίκυκλα») και ανέπτυξε την εταιρία σε επίπεδο υποδομών και ανθρώπινου δυναμικού, τέτοιο που να μπορεί σήμερα να προσφέρει καθετοποιημένες λύσεις σε πελάτες και συνεργάτες, σε μεταφορές και υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα.

Τέλος, έχουμε τη χαρά να αναγγείλουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την εταιρία “Τσερκέζος Παναγιώτης & σία ΟΕ“, που δραστηριοποιείται στον χώρο των ελαστικών από το 1991. Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Θωμάς Τσερκέζος που ξεκίνησε την επιχείρηση και στην συνέχεια μεταβιβάστηκε στους υιούς του.

Η εταιρεία ασχολείται με την εμπορία και επισκευή ελαστικών (επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, μοτοσικλετών, αγροτικών οχημάτων, χωματουργικών, βιομηχανικών κλπ), την εμπορία και επισκευή ζαντών αλουμινίου, την εμπορία αναρτήσεων αυτοκινήτων, την ευθυγράμμιση επιβατικών και ελαφρών φορτηγών καθώς και την ζυγοστάθμιση επιβατικών και φορτηγών.

Ευχαριστούμε θερμά τον Παναγιώτη Τσερκέζο για τη στήριξη στον σύλλογο μας!

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας