Ειδήσεις με Διάρκεια

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Τρίτη 7 Ιουλίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

 Την Τρίτη 30 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας

 Την Τετάρτη 1 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Νησίου.

 Το Σάββατο 4 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Παλαιοχωρίου, όπου θα τελεστεί το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού πατρός Διονυσίου Πιτσικοπούλου.

 Την Κυριακή 5 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Παναγίας Καλλίπετρας, όπου θα τελέσει την ενθρόνιση του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Παλαμά.

 Την Κυριακή 5 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας και θα τελέσει κουρά Μοναχού.

 Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού.

 Την Τρίτη 7 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού και θα τελέσει χειροτονία Διακόνου.

 Την Τρίτη 7 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΙΜΒΝΚ
banner-article

Ροη ειδήσεων