Αθλητικά Νάουσα

Σαββατοκύριακο αγωνιστικών εξορμήσεων για την Κ.Α. “Νάουσα” – Πολλά ρεκόρ και 52 μετάλλια!

Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση για τους αθλητές της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ»!

Το αγωνιστικό και προαγωνιστικό τμήματα του συλλόγου συμμετείχαν στο 8ο swimming cup ΙΩΑΝΝΙΝΑ,  που διοργάνωσε ο Κ.Ο. Ιωαννίνων, με συμμετοχή 600 αθλητών από ομάδες της Ηπείρου, της Μακεδονίας, των Ιονίων νήσων και της Πελοποννήσου,.

Οι 44 αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου επέστρεψαν από τα Ιωάννινα,  με τις βαλίτσες τους γεμάτες νέες εμπειρίες, νέες εικόνες, νέους φίλους, πολύ διάθεση, πολλά νέα ατομικά ρεκόρ και ρεκόρ ομάδας αλλά και 52 μετάλλια!! Η συγκομιδή για το αγωνιστικό τμήμα ήταν 6 χρυσά, 8 ασημένια και 8 χάλκινα (22), ενώ για το προαγωνιστικό τμήμα ήταν 8 χρυσά, 12 ασημένια, και 10 χάλκινα (30).

Οι προπονητές των τμημάτων, Λαζαρίδης Βασίλειος και Αλεξόπουλος Γιώργος, έμειναν ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα ενώ έβγαλαν και χρήσιμα συμπεράσματα για τη πορεία των προπονήσεων ορμώμενοι από τις πολύ καλές επιδόσεις που πέτυχαν οι νέοι αθλητές της Κ.Α.Ν. που συμμετείχαν για πρώτη φορά και όχι μόνο.

Παράλληλα, τα τμήματα των ακαδημιών της Κ.Α.Ν. συμμετείχαν στη φιλική ημερίδα που διοργάνωσαν τα Δελφίνια στη Πτολεμαΐδα. Οι 25 μικροί κολυμβητές της Κ.Α.Ν. δοκίμασαν τις κολυμβητικές τους ικανότητες, έδειξαν πόσο εξελίχθηκαν μέσα από τη προπονητική διαδικασία και απέκτησαν νέες εμπειρίες. Η άψογη συμπεριφορά τους και η προσπάθεια τους επιβραβεύθηκε με το μετάλλιο συμμετοχής. Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονήτριες των ακαδημιών Τριανταφυλλίδου Ρίτσα και Μπίτζιου Λητώ καθώς και η γραμματέας της Κ.Α.Ν. Κόλια Ολυμπία.

Οι νεαροί αθλητές που συμμετείχαν είναι: Γιαννακίδης Γ., Γιαννακίδης Μ., Γιτόπουλος Κ., Δάγγας Α., Δίντση Ε., Δίντση Μ., Δίντση Σ., Δίντσης Α., Καζάκας Γ.,Κελεσίδου Α., Κελεσίδης Θ., Κουτής Κ., Κουτσουπιά Α., Κρέξης Σ., Κρητίδης Χ.,  Μαλογιάννης Γ., Μπασιούρης  Γ., Μπρούσα Γ., Μπρούσα Ε., Παπακυρίτση Α., Ράλλης Κ., Σταμάτη Ε., Σταυρίδης Μ., Τορμπαντώνης Α., Χατζηιωαννίδου Μ.

banner-article

Ροη ειδήσεων