Βέροια

Αγιασμός για την έναρξη μαθημάτων στο Δ.ΙΕΚ Βέροιας

 Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019, τελέστηκε, στο μεγάλο προαύλιο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας, ο καθιερωμένος επίσημος Αγιασμός, για την έναρξη του Νέου Έτους Κατάρτισης 2019-2020.

Παρόντες στην σεπτή και άκρως συγκινητική τελετή, που τελέστηκε από τον Πατέρα Παύλο Μπρούγκα, εφημέριο του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου Βέροιας, ήταν: η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Βέροιας κα. Συρμούλα Τζήμα-Τόπη, ο Διευθυντής του Ι.Ε.Κ. Βέροιας κ. Νικόλαος Νικολόπουλος, οι Υποδιευθυντές, το διοικητικό προσωπικό, οι εκπαιδεύτριες και εκπαιδευτές της Σχολής, όλες οι σπουδάστριες και σπουδαστές του ΙΕΚ Βέροιας.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα. Συρμούλα Τζήμα-Τόπη, χαιρέτησε και εκ μέρους του Δημάρχου Βέροιας κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη τους καταρτιζόμενους, εκπαιδευτές και τη διοίκηση του ΙΕΚ Βέροιας και τους ευχήθηκε καλή αρχή, καλή δύναμη ώστε να εκπληρώσουν με επιτυχία το νέο έτος κατάρτισης 2019-20. Επίσης υπογράμμισε την επιτυχημένη από πλευράς της διοίκησης του ΙΕΚ επιλογή των προσφερόμενων ειδικοτήτων, οι οποίες είναι ελκυστικές στους υποψήφιους σπουδαστές αλλά συντελούν στην στελέχωση της τοπικής αγοράς εργασίας.

Ο Διευθυντής του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας κ. Νικόλαος Νικολόπουλος καλωσόρισε τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές στο ΙΕΚ και τους ευχήθηκε για το Νέο Έτος Κατάρτισης 2019-2020 υγεία, κέφι, δημιουργικότητα, αλληλοσεβασμό, διάλογο, λογισμό και όνειρο. Στους εκπαιδευτές του ΙΕΚ ευχήθηκε καλή δύναμη, έμπνευση και αντοχή. Τέλος υπογράμμισε ότι αρχίζει να υλοποιείται ο στόχος του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας να γίνει ένα ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας της Βέροιας αλλά και του νομού Ημαθίας.

Με το πέρας της τελετής οι σπουδαστές παρακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της 1ης ημέρας των μαθημάτων.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας