Βέροια Πολιτισμός

“Αγησίλαγος”: Μια δροσερή και  χαριτωμένη παιδική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας

Δροσερή, χαριτωμένη και άψογη σε όλα τα επίπεδά της η παιδική παράσταση «Αγησίλαγος» του ΔΗΠΕΘΕ  Βέροιας, που απέδειξε και αυτήν τη φορά τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στο Δημοτικό μας Θέατρο.

Το Τμήμα Θεατρικής Υποδομής – Ομάδα παιδιών «Τρεις λαλούν», (πολύ μικρά παιδιά), ανέβασε φέτος τον «Αγησίλαγο», που το κείμενο και τη μουσική του έγραψε ο Δημήτρης Μπαλσάμ και τη σκηνοθεσία του έκανε η Έλενα Μουδίρη Χασιώτου.

Κείμενο ανάλαφρο, με ωραίο ρυθμό, βοήθησε και με την έξυπνη μουσική του την σκηνοθέτιδα να κινήσει τα παιδιά της πάνω στη σκηνή αρμονικά.

Διδάσκοντάς τους τραγούδι και κίνηση, τα έδεσε σ’ ένα σύνολο, που το διέκρινε η πειθαρχία από τη μεριά των παιδιών και η φαντασία από τη μεριά της δασκάλας.

Και πάντα με γνώμονα, για μας που παρακολουθήσαμε την παράσταση, την πολύ μικρή ηλικία τους, έφτασαν σ’ ένα αποτέλεσμα που το χάρηκαν όλοι οι θεατές και προπαντός οι γονείς τους που τα καμάρωσαν.

Συντελεστές Παράστασης

Κείμενο – Μουσική:  Δημήτρης Μπασλάμ

Σκηνοθεσία: Έλενα Μουδίρη Χασιώτου

Σκηνογραφία/Ενδυματολογία: Δημήτρης Γεωργόπουλος , Δαμιανός Οικονομίδης

Κατασκευές: Δημήτρης Γκιλιόπουλος

Φωτισμοί: Γιώργος Βέγκος

Ηχοληψία: Αλέξανδρος Καροτσέρης

Οργάνωση Παραγωγής-Προβολή: Κατερίνα Γρηγοριάδου

 Μουσικοί

Τρομπόνι – Ηλίας Δέλλιος

Κιθάρα – Ανδρέας Λεοντάκης

Τρομπέτα – Κώστας Μπατσίλας

 Τους ρόλους ερμήνευσαν (αλφαβητικά):

Αλεξοπούλου Μαριάννα, Ζησέκα Ελπινίκη, Θεοχαροπούλου Ελένη – Μυρτώ, Κάστρης Δημήτριος – Ραφαήλ, Κάστρη Χαρά, Κολοκάτση Μαρία – Γεωργία, Παντελίδου Ιωάννα, Τσούπα Ευτυχία (Καλουδίτσα).

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας