Ειδήσεις με Διάρκεια

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη από Παρασκευή 17 έως και την Τετάρτη 29 Μαΐου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων :

Την Παρασκευή 17 Μαΐου το απόγευμα θα συνοδεύσει την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης.

Το Σάββατο 18 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με θέμα: «Οι σχέσεις του Αγίου Παϊσίου με τον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη» στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών πνευματικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος».

Την Κυριακή 19 Μαΐου το πρωί στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά θα λάβει μέρος στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στο μνημόσυνο για τα 100 χρόνια από την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Στην συνέχεια θα συμμετάσχει στην Ιερά Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Σουμελά και θα τελέσει τρισάγιο για τα θύματα της Γενοκτονίας.

Την Δευτέρα 20 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πατρίδος, επί τη εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου.

Την Δευτέρα 20 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βεροίας θα υποδεχτεί την Τιμία Κάρα του Αγίου Ελευθερίου και τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης και στην συνέχεια θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό.

Την Τρίτη 21 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης Διαβατού. Στην διάρκεια της Θ. Λειτουργίας θα τεθεί σε προσκύνηση η Τιμία Κάρα του Αγίου Ελευθερίου.

Την Τρίτη 21 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού Αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στον υπό κατασκευή ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τετάρτη της Μεσοπεντηκοστής 22 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ναούσης. Στην διάρκεια της Θ. Λειτουργίας θα τεθεί σε προσκύνηση η Τιμία Κάρα του Αγίου Ελευθερίου.

Την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 10:30 π.μ. θα ομιλήσει στην Σύναξη Ιερέων στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας.

Το Σάββατο 25 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του ιατρού Αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Το Σάββατο 25 Μαΐου το απόγευμα θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής Ν. Σμύρνης.

Την Κυριακή 26 Μαΐου το πρωί θα προεξάρχει και θα ομιλήσει στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής Ν. Σμύρνης.

Την Τρίτη 28 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. θα υποδεχτεί την Τιμία Κάρα του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου – Προστάτου των καρκινοπαθών και στην συνέχεια θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό επί τη εορτή της Μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του ιατρού Αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στον ομώνυμο υπό κατασκευή Ναό στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

Την Τετάρτη 29 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στην πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του ιατρού Αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στον ομώνυμο υπό κατασκευή Ναό στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια και εν συνεχεία θα συμμετάσχει στην Ιερά Λιτανεία των Θαυματουργών Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Λουκά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΙΜΒΝΚ
banner-article

Ροη ειδήσεων