Βέροια Ρεπορτάζ

Με πολύ κόσμο και εμφανή αισιοδοξία τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Κώστα Βοργιαζίδη

Μεγάλο το πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκε στην οδό Ελιάς, όπου το Εκλογικό Κέντρο του Κώστα Βοργιαζίδη άνοιξε και επίσημα, μετά τον καθιερωμένο αγιασμό.

O Δήμαρχος παρουσίασε στη συγκέντρωση τους τελευταίους υποψηφίους του και απευθυνόμενος στους οπαδούς του είπε:

«Στις 27 Μαρτίου βγήκαμε στον κόσμο και είπαμε ‘εμείς είμαστε αυτοί. Αυτά κάναμε τα τεσσεράμισι προηγούμενα χρόνια’. Ζητάμε από ‘σας να τα αξιολογήσετε και να πάρετε την απόφασή σας για το αν πρέπει να συνεχίσουμε και σε επόμενη θητεία.

Μας αγκαλιάσατε κι ευχαριστούμε πολύ γι’  αυτό και μας είπατε ‘ναι, έχετε πολλή δουλειά ακόμη να κάνετε’. Το αντιλαμβανόμαστε αυτό.

Οι φετινές εκλογές παρουσιάζουν ιδιαιτερότητα. Αυτές διαφέρουν από τις εκλογές του ’14, γιατί γίνονται με διαφορετικό εκλογικό σύστημα. Αυτό που ακούγονταν στις προηγούμενες εκλογές ‘δεν πειράζει θα σας ψηφίσουμε στο δεύτερο γύρο’, δεν ισχύει τώρα.

Κάθε ψήφος από τον πρώτο γύρο είναι πολύτιμη και καλούμαστε να τη  διεκδικήσουμε, για να μπορούμε να διοικήσουμε το Δήμο με τον τρόπο που ορίζει η νομοθεσία.

Επίσης υπάρχουν ξεχωριστές κάλπες για τους δημοτικούς συμβούλους και ξεχωριστές για τους τοπικούς.

Ευχαριστούμε για την παρουσία σας απόψε εδώ.»

Πέρα από το κλίμα της αισιοδοξίας που επικρατούσε στη συγκέντρωση, η όλη βραδιά συνοδεύτηκε και από κεράσματα, που ενέτειναν το εορταστικό κλίμα.

Οι νέοι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου «Δράση με Γνώση» είναι:

Δήμητρα Βαλαβάνη, ιδιωτική υπάλληλος, Κωνσταντίνος Κιουρτσίδης, τοπογράφος μηχανικός, Κυριακή Λαζαρίδου, οικιακά, Νικολέτα Λαμπρινού, λογίστρια, Νικόλαος Πασχαλίδης, αγρότης, Ευγενία Περσίδου, μηχανολόγος μηχανικός – εκπαιδευτικός, Κωνσταντίνα Πετσιάβα, ιδιωτική υπάλληλος, Σάββας Ταχματζίδης, αρχιτέκτων μηχανικός και Κρυσταλλία Τζιουμάκα, πτυχιούχος πολιτικών επιστημών

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας