Η Λαϊκή Συσπείρωση Βέροιας στην εκδήλωση της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ για τα 76 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ

Δελτίο Τύπου

Στην εκδήλωση για τα 76 χρόνια από την ίδρυση της Ενιαίας Πανελλαδικής Οργάνωσης Νέων (ΕΠΟΝ), που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας(ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ-Παράρτημα Βέροιας), το πρωί της Κυριακής, 24 Φλεβάρη 2019 παραβρέθηκε ο Γιώργος Μελιόπουλος, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Στον χαιρετισμό του στην αρχή της εκδήλωσης τόνισε μεταξύ άλλων: «Οι αγώνες εκείνης της περιόδου με την ΕΠΟΝ, το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ, τον ΔΣΕ αποτέλεσαν και αποτελούν παρακαταθήκη και πηγή έμπνευσης για τον λαό μας που δεν μπορούν να σβήσουν η Ευρωπαϊκή Ένωση, η αστική τάξη της χώρας μας και τα κόμματά της, όσο πακτωλό χρημάτων και αν διαθέσουν, όσο μελάνι και αν ξοδέψουν.

Η παραχάραξη και η διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας, που εντείνονται σήμερα ιδιαίτερα, πάνε χέρι-χέρι με τον αντικομμουνισμό και με στόχο να περάσουν στην συνείδηση μας ότι δε υπάρχει διέξοδος από την βαρβαρότητα του καπιταλισμού.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση σταθήκαμε απέναντι σε τέτοιες προσπάθειες που γίνονται και εδώ στον τόπο μας με την δημιουργία και λειτουργία διάφορων «μουσείων», ενώ τόσο η δημοτική αρχή Βέροιας αλλά και οι άλλες παρατάξεις τις ανέχονται για να μην πούμε ότι τις στηρίζουν.

Ακόμα μαζί με τα μέλη και τους φίλους της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ δώσαμε τον αγώνα για να μην υποβαθμιστεί ή καταχωνιαστεί σε καμιά αποθήκη το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στην πλατεία της «Ελιάς».

Η πάλη ενάντια σε τέτοιες προσπάθειες είναι ιδιαίτερα επιτακτική ανάγκη σήμερα. Μαζί με την πάλη ενάντια στα επικίνδυνα για τον λαό σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ που προωθούν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και τα άλλα αστικά κόμματα και οι εκπρόσωποί τους στην Τοπική Διοίκηση

Η συστράτευση με το ΚΚΕ και την Λαϊκή Συσπείρωση στους δήμους και τις περιφέρειες είναι η καλύτερη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε.»

Βέροια, 25 Σεπτέμβρη 2019

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 30235 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια