Αστυνομικό Δελτίο

Συλλήψεις για λαθραία


Συνελήφθη χθες (13-2-2018) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 64χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο του καταστήματός του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 172 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Συνελήφθησαν χθες (13-2-2018) στον Προμαχώνα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 2  άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

Ένας 26χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει 50 πακέτα τσιγάρων, τα οποία είχε εισάγει χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Ένας 41χρονος ημεδαπός,  καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημά του, 50 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν, καθώς και το παραπάνω όχημα.

Συνελήφθησαν χθες (13-2-2018) σε περιοχές των Σερρών, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 2 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

Μία 40χρονη ημεδαπή, διότι σε έλεγχο του καταστήματός της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Ένας 42χρονος υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημά του, 49 φιάλες με συνολικά 47,5 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας