Ρυθμική: Χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό για την Μιχαηλίδου Ελευθερία του Φίλιππου Βέροιας

Τα νέα μικρά αστεράκια του Φιλίππου Βέροιας του τμήματος Ρυθμικής ξεκίνησαν την αγωνιστική τους περίοδο με μεγάλη επιτυχία φέρνοντας και άλλα μετάλλια στον τόπο τους.

Οι μικρές παγκορασίδες  1ης χρονιάς αγωνίστηκαν στο 1ο επίσημο τουρνουά και συγκεκριμένα για τον Διασυλλογικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στην Θες/νίκη στις 13 και 14 Μαΐου .

Η Μιχαηλίδου Ελευθερία κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση  ήταν 3η στο σύνθετο ατομικό συγκεντρώνοντας 37.750 βαθμούς και πήρε Xάλκινο μετάλλιο. Με μικρές ατυχίες στα όργανα ήταν 4η στο στεφάνι ,5η στο σχοινί ,6η στην μπάλα και 8η στο πρόγραμμα χωρίς όργανο.

Οι  αδερφές Ντόκα Ιωάννα και Ντόκα Ελένη πραγματοποίησαν ικανοποιητική εμφάνιση στα προγράμματά τους κ κατέλαβαν την 19η και 21η θέση αντίστοιχα αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Η Δοξοπούλου Μελίνα 23η θέση και η Στήθου Ελένη Αννα άφησαν πολύ ωραίες εντυπώσεις στο πρόγραμμα χωρίς όργανο .  Με δουλεία και υπομονή ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στους Προκριματικούς  που θα γίνουν  στο Λιτόχωρο Κατερίνης στις 10-11 Ιουνίου.  Πολλά Συγχαρητήρια στην προπονητική ομάδα Χαβιαροπούλου Ηρώ - Μωυσιάδου  Κατερινα κ Κνυάζεβα Ναταλία για το έργο τους και για τις συνεχείς επιτυχίες που φέρνουν στην Βέροια.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 27400 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια