Βέροια

Πολλές βραβεύσεις Βεροιέων, μικρών και μεγάλων, από το Δήμο

Πολλές ήταν οι βραβεύσεις και ποικίλες  ως προς τον λόγο της βράβευσης και την ηλικία των βραβευθέντων, που δημιούργησαν χθες, παραμονές της Απελευθέρωσης της πόλης, ένα γιορταστικό κλίμα, ανάλογο με το ίδιο το γεγονός της Απελευθέρωσης.

Η συγκεκριμένη μέρα κάθε χρόνο αφιερώνεται σε κείνους τους Βεροιώτες που με τη δράση τους ξεχώρισαν, αποδεχόμενοι τελικά και τον φυσιολογικό έπαινο της Πολιτείας.

Οι Βεροιώτες που βραβεύτηκαν πρόσφεραν στο κοινωνικό σύνολο ή ξεχώρισαν πετυχαίνοντας ατομικές ή ομαδικές διακρίσεις άξιες επαίνου.

Έτσι βραβεύτηκαν μικροί και μεγάλοι μαθητές, αθλητές αλλά και άτομα που έκαναν τον εθελοντισμό και την προσφορά τρόπο ζωής, όπως είπε ο Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, προλογίζοντας.

Τα βραβεία επιδόθηκαν στο Χώρο Τεχνών της Βέροιας, που ήταν γεμάτος κόσμο από νωρίς.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

 faretra.info-vravefsis faretra.info-vravefsis faretra.info-vravefsis faretra.info-vravefsis faretra.info-vravefsis faretra.info-vravefsis faretra.info-vravefsis faretra.info-vravefsis faretra.info-vravefsis faretra.info-vravefsis faretra.info-vravefsis faretra.info-vravefsisfaretra.info-vravefsis

banner-article

Ροη ειδήσεων