Ψήφισμα του Δ.Σ. Βέροιας στήριξης επαναλειτουργίας της ΕΝ.ΚΛΩ

0vauoHRUfq9JnWpCcZgDbmLdy6hi4GIB-vnGeBCwu0MAi2EgWxq9cR71aDlZ8jKUN

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας με την αρ. 551/2016 απόφασή του αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

«Το Δ.Σ. Βέροιας δηλώνει για μια ακόμη φορά ότι τα θέματα ανάπτυξης που αφορούν την περιοχή μας είναι, όπως είναι φυσικό, το πρώτιστο μέλημά του.

Το θέμα επαναλειτουργίας κάποιων από τα κλωστήρια της πτωχευμένης Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας δε μπορεί παρά να είναι ένα από τα κορυφαία για εμάς θέματα τα τελευταία χρόνια.

Από το 2010 και μετά όλες οι κυβερνήσεις μένουν σε κοινότυπες υποσχέσεις σχετικές με το θέμα, χωρίς να επιτυγχάνεται η επανεκκίνηση εγκαταστάσεων που θα δώσουν σημαντική ώθηση στην ανάπτυξη της περιοχής μας.

Μετά από την τελευταία δημοσιοποίηση, περί της ύπαρξης επενδυτικού ενδιαφέροντος για τη δημιουργία νέας εταιρίας που θα χρησιμοποιήσει παραγωγικά τις εγκαταστάσεις της πρώην Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας, θεωρούμε αδιανόητο να μη γίνει πράξη επιτέλους η επανεκκίνηση της βιομηχανική δραστηριότητας στην περιοχή μας.

Η υποστήριξή μας στις προσπάθειες των πρώην εργαζομένων της ΕΝ ΚΛΩ είναι δεδομένη, όπως δεδομένη θα είναι πλέον και η αντίθεσή μας σε οποιεσδήποτε προσπάθειες κωλυσιεργίας και αναβολής, σε μια επενδυτική προσπάθεια που μπορεί να βοηθήσει την τοπική μας οικονομία».

 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                          ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

        ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ                                  ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 27440 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια