Εύξεινος Λέσχη Βέροιας: Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εθελοντική αιμοδοσία

 

1408654149891583522Ολοκληρώθηκε με μεγάλη  προσέλευση  και επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία  που διοργάνωσε για 8η συνεχή χρονιά  η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, στις 19 Μαΐου 2016 ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου,   σε  συνεργασία  με το  Γ. Ν. Βέροιας  με  το  σύνθημα

« δώσε αίμα για το αίμα που χάθηκε»

  Το Δ.Σ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά  το  Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας, την Διευθύντρια της Αιμοδοσίας  κ. Ευαγγελία Μαγουλά, το νοσηλευτικό προσωπικό και όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν στο κάλεσμα μας και προσέφεραν αίμα αλλά και όσους, αν και προσήλθαν, λόγοι υγείας δεν επέτρεψαν τη συμμετοχή τους. Επίσης  ευχαριστούμε το  Δήμο  Βέροιας  για  την  παραχώρηση  των  αναγκαίων    χώρων,  του  Δημαρχείου  Βέροιας,  για  την  πραγματοποίηση  της  εκδήλωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα, μπορούν να απευθύνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου  στη Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου και να δηλώνουν πως πρόκειται για την Τράπεζα Αίματος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας.

Υπεύθυνη Αιμοδοσίας  Χατζίδη Αικατερίνη 6974174331

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                              Ο Γ. Γραμματέας

Σαρημιχαηλίδης Παύλος                                            Τουμπουλίδης Νικόλαος

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 31800 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια