Τρόμος στις Βρυξέλλες – Έκρήξεις με νεκρούς και τραυματίες στο αεροδρόμιο και σε σταθμούς του μετρό

Ζωντανή σύνδεση

Σε έως και 10 ανέρχονται οι νεκροί και σε 30 οι τραυματίες στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που επικαλείται το βελγικό δίκτυο RTBF.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συγκεχυμένες είναι οι πρώτες πληροφορίες από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών, όπου πριν από λίγα λεπτά σημειώθηκαν δύο εκρήξεις, κάνοντας λόγο για δεκάδες τραυματίες. Στο βίντεο φαίνονται πανικόβλητοι οι επιβάτες να εγκαταλείπουν τους χώρους του αεροδρομίου, ενώ βγαίνει καπνός από τα σπασμένα τζάμια στα παράθυρα του αεροδρομίου.

Τα βίντεο των επιβατών λίγα δευτερόλεπτα μετά τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Συγκλονίζουν τα βίντεο που τράβηξαν με τα κινητά τους επιβάτες στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών κατά την έξοδό τους από τους χώρους που σημειώθηκαν οι δύο εκρήξεις.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, εκατοντάδες άνδρες, γυναίκες και παιδιά ακολούθησαν τις οδηγίες των υπευθύνων του αεροδρομίου για να βγουν με ασφάλεια καθώς η αστυνομία ανέμενε μια ενδεχόμενη νέα επίθεση.

 

"Βρέθηκαν βόμβες που δεν έχουν εκραγεί" αναφέρει η «Le Soir»

Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, μετά από τις δύο εκρήξεις, οι οποίες σημειώθηκαν στην αίθουσα αναχωρήσεων πριν από λίγη ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την βελγική εφημερίδα «Le Soir», έχουν βρεθεί και άλλες βόμβες στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών που δεν έχουν εκραγεί.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

metro1

Μετά τις φονικές εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, ακολούθησαν νέες εκρήξεις στους σταθμούς του Μετρό στο  Σούμαν και το Μάελμπεκ. Ο συγκεκριμένος σταθμός βρίσκεται στα κοντά στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όπως μεταδίδει το Russian Today, νεκροί υπάρχουν και από τις εκρήξεις στους σταθμού τους Μετρό. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ειδησεογραφικό δίκτυο, ανέρχονται σε δέκα! Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση!

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 29648 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια