Αλεξάνδρεια

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός για “Τα Παιδιά της Άνοιξης” και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου το ΚΤΗΜΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ Στο Καλοχώρι φιλοξένησε το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης (ΑμεΑ) ”ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΆΝΟΙΞΗΣ” & το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, ώστε να πραγματοποιήσουν τον ετήσιο βραδινό χορό.

Μια όμορφη βραδιά γεμάτη ζεστασιά, αφιερωμένη στα παιδιά, όπου μαζί με τους γονείς τους το προσωπικό αλλά και πολλούς φίλους του Κέντρου, χόρεψαν τραγούδησαν και διασκέδασαν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και διασκέδασαν μαζί μας, ο απεσταλμένος του Σεβασμιότατου πατήρ Ιωάννης, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κος Γκυρίνης Παναγιώτης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κος Αντωνίου Χρήστος, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας Κος Μπρουσκέλης Νικόλαος, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Κος Χατζηαθανασίου Τηλέμαχος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Αλεξάνδρειας Κος Λυμπεράκης Μενέλαος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξάνδρειας Κος Σπυρίδης Γεώργιος καθώς επίσης παρευρέθηκαν ο Δ/ντης του Ι.Κ.Α. Βέροιας ιατρός Κος Θεοδωρίδης, ο Δ/ντης της Β/Βάθμιας εκπ/σής Ν. Πέλλας Κος Κούγκας Κων/νος και ο Δ/ντης του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας Κος Λαφάρας Ευάγγελος.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που με τη δυναμική σας παρουσία βρίσκεστε δίπλα μας σε κάθε μας εκδήλωση αποδεικνύοντας την αγάπη σας.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ & Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας