Αστυνομικό Δελτίο

Συνελήφθη για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στην Έδεσσα

Συνελήφθη ένας 23χρονος ημεδαπός για τα αδικήματα της ληστείας, της κλοπής και της χρήσης ναρκωτικών ουσιών

Με κλεμμένο ποδήλατο προσέγγισε την παθούσα και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, οδήγησαν στη σύλληψη νεαρού ατόμου, που λίγο νωρίτερα είχε διαπράξει ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας στην πόλη της Έδεσσας.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 23χρονου ημεδαπού για τα αδικήματα της ληστείας, καθώς και της κλοπής και της παράβασης της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (χρήση).

Ειδικότερα, χθες (03-01-2016) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, ο προαναφερόμενος που επέβαινε σε ποδήλατο πλησίασε 87χρονη ημεδαπή και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα και στη συνέχεια διέφυγε.

Στο πλαίσιο αστυνομικών αναζητήσεων, ο νεαρός άντρας εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην Έδεσσα και συνελήφθη.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς είχε αφαιρέσει το προαναφερόμενο ποδήλατο από την οικία 35χρονης ημεδαπής στην Έδεσσα τον Δεκέμβριο του 2015. Το δίκυκλο αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχο του.

Επιπρόσθετα, χθες το μεσημέρι συνελήφθη και ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε τα ξημερώματα της ίδιας μέρας προμήθευσε τον 23χρονο με μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων.

Η ηλικιωμένη διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Θεσσαλονίκη, 04 Ιανουαρίου 2016

banner-article

Ροη ειδήσεων