Πολιτική Τοπικά

“Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή…” του Γιάννη Τσεχελίδη

Μ’ αφορμή τις εκλογές για ΔΣ στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας

Στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του Συλλόγου Εκπ/κών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ημαθίας το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπ/κων ενισχύθηκε σημαντικά με αποτέλεσμα να εκπροσωπείται τούτη τη φορά με μια έδρα στο Δ.Σ.

Σε μια εποχή που η επίθεση του κεφαλαίου, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , εντείνεται και τα προβλήματα του λαού οξύνονται , αποτελεί ένα ελπιδοφόρο μήνυμα η ενίσχυση μιας ταξικής συνδικαλιστικής δύναμης όπως η ΑΣΕ.

ceb1ceb3cf89cebdceb9cf83cf84ceb9cebaceae-cf83cf85cf83cf80ceb5ceafcf81cf89cf83ceb7-ceb5cebacf80ceb1ceb9ceb4ceb5cf85cf84ceb9cebacf8ecebd

Ακόμα όμως είμαστε στην αρχή. Για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή. Χρειάζεται κίνημα μαζικό, ταξικά προσανατολισμένο με γερά ποδάρια σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά εκεί που χτυπάει η καρδιά του λαού.

Ο εκπρόσωπος της ΑΣΕ στο νέο Δ.Σ ,αλλά και οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της, θα συνεχίσουν τον αγώνα και μέσα στο Δ.Σ και όπου χρειαστεί ώστε να αλλάξουν οι συσχετισμοί στο κίνημα .

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και τους συναδέλφους που ψήφισαν τις άλλες παρατάξεις και υποσχόμαστε ότι θα μας έχουν δίπλα τους, συμπαραστάτες σε κάθε δίκαιο αίτημά τους.

Α

banner-article

Ροη ειδήσεων