Σοκ προκάλεσε στον Αλέξη η επιστολή της… Φώφης Γεννηματά!

se-exelixi-i-katametrisi-psifon-sto-pasok-proigeitai-i-fofi-gennimata

Δια χειρός Αλιθέρση

Μια κλειστή επιστολή της Φώφης Γεννηματά περίμενε σήμερα το πρωί στο πρωθυπουργικό γραφείο τον Αλέξη Τσίπρα.
Αξιότιμε και θαρραλέε πρωθυπουργέ, έτσι άρχιζε η επιστολή.

Παρ’ όλο που σας έχω συγχαρεί δημόσια όχι μόνο για τις ιστορικές στιγμές που μας χαρίζετε αλλά και για τις υπηρεσίες που προσφέρετε στην πατρίδα και σ’ όλους τους Έλληνες, αυτά και άλλα θα ήθελα να σας τα πω και δια της παρούσης επιστολής.

Ήθελα να σας πω, πρωθυπουργέ, ότι σας θαυμάζω και ως άνθρωπο. Θαυμάζω το παράστημα σας, την ευλυγισία σας, το χαμόγελό σας, που συχνά μετατρέπεται και σε γέλιο χαράς, κυρίως όταν βρίσκεστε μεταξύ των ευρωπαίων φίλων μας και εταίρων, στο κοινό μας σπίτι, την Ευρώπη.

Αλέξη, μου επιτρέπεις φαντάζομαι τον ενικό, να ξέρεις ότι εγώ και ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ θα σταθούμε δίπλα σου. Να μη σ’ ανησυχούν όσα συμβαίνουν στο κόμμα σου. Και οι μισοί να φύγουν εμείς είμαστε εδώ. Και όταν λέω εμείς, εννοώ όλοι, πλην των κομμουνιστών φυσικά που θέλουν να μας βγάλουν απ’ το ίδιο μας το σπίτι, την Ευρώπη μας!

Να ξέρεις, Αλέξη, ότι αν ο Καμένος φύγει από την Κυβέρνηση είμαι πρόθυμη να τον αντικαταστήσω. Κι απ’ ότι έχει πάρει τ’ αυτί μου και ο Άδωνης και ο Βορίδης θα ήθελαν να μπουν σ’ ένα κυβερνητικό σχήμα με κορμό την αριστερά. Θα έχει πολύ πλάκα έλεγαν!

Επίσης και αυτό θέλω να το δεις πολύ σοβαρά. Πιστεύω ότι και ο Αντώνης ο Σαμαράς δεν θα έλεγε όχι, αν τον πρότεινες εσύ, Αλέξη, να συμμετάσχει στην επόμενη Κυβέρνηση. Να ξέρεις του κόστισε πολύ που έχασε την αρχηγία έτσι βίαια, για ένα ΟΧΙ, που την άλλη μέρα το κάναμε ΝΑΙ!

Κλείνοντας θα ήθελα να σου πω ότι περιμένω δική σου πρωτοβουλία για μια κατ΄ ιδίαν συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών, για να βάλουμε όλα τα θέματα επί τάπητος.

Η θαυμάστρια και πάντα δική σου
Φώφη

ΥΓ. Χθες αργά το βράδυ που έψαχνα τα χαρτιά μου, βρήκα κάτι που νομίζω ότι θα σ’ ενδιαφέρει. Είπα μέσα μου τέρατα και σημεία συμβαίνουν σ’ αυτόν τον κόσμο. Πιστεύω ότι και συ, Αλέξη, θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μου το σοκ που έπαθα, όταν είδα τι είχαμε και τι χάσαμε! Αξίζει να δεις κι εσύ!

Βουλευτικές εκλογές 2009  ΠΑΣΟΚ: 43,92%,   ΣΥΡΙΖΑ: 4,6%

Βουλευτικές εκλογές 2015 ΠΑΣΟΚ: 4,68%, ΣΥΡΙΖΑ: 36,34%

Τέλος, για να μη σε κουράζω πρωί-πρωί άλλο, σου διαβιβάζω τα χαιρετίσματα του Γιώργου Παπανδρέου, του Βαγγέλη του Βενιζέλου και του φίλου μου του Γκάγκαλου και μη σκεφτείς   ότι πέρασε ποτέ απ’ το μυαλό μου το γνωστό… “εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα ‘ρθης”!

Συντάκτης

Δια χειρός Αλιθέρση
Δια χειρός Αλιθέρση 50 posts

Αρθρογράφος - Πολιτικός Σχολιαστής

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια