Εργασία

Θέσεις εργασίας για βρεφονηπιοκόμους στη Θεσσαλονίκη

aggelies-prosfora-theseis-gia-vrefonipiokomous-thessaloniki

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 8 έως και 12 Ιουνίου 2015

Το δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη των κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.
Πιο συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: 2 Βρεφονηπιοκόμος ΤΕ 2 Βοηθός Βρεφοκόμου ΔΕ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν. Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (καταδίκη, υποδικία κ.λ.π.).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ», 28ης Οκτωβρίου 99, Θεσσαλονίκη, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8.30 π.μ. έως 2.30 μ.μ.
Πληροφορίες: Μαρίνα Τσάκωνα, τηλ. επικοινωνίας: 2310932601 και 2310911600
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας