Εκκλησια

H Κίνηση του Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα

2014-08-01-Ekklhsia-kinisi-Pantelehmon

Από τη Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώνεται ότι

ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων:

Την Τρίτη 12 Αυγούστου 19:00 θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Παναγίας στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά στο Μοναστήρι της Παναγίας Δοβρά.

Την Τετάρτη 13 Αυγούστου 19:00 θα χοροστατήσει στον Εσπερινό – Παράκληση και Επιτάφιο της Παναγίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ναούσης.

Της Πέμπτη 14 Αυγούστου στις 19:00 θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά και εν συνεχεία θα συμμετάσχει στην ιερά λιτανεία της Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Σουμελά.

Την Παρασκευή 15 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στο Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά και εν συνεχεία θα συμμετάσχει στην ιερά λιτανεία της Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Σουμελά.

Την Παρασκευή 15 Αυγούστου στις 19:00 θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και τον Επιτάφιο της Παναγίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας και εν συνεχεία θα συμμετάσχει στην ιερά λιτανεία.

Το Σάββατο 16 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Σελίου.

Την Κυριακή 17 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Καστανιάς.

Την Δευτέρα 18 Αυγούστου στις 19:00 θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη μνήμη του Οσίου Θεοφάνους Πολιούχου Ναούσης στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ναούσης και εν συνεχεία θα συμμετάσχει στην ιερά λιτανεία.

Την Τρίτη 19 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ναούσης επί τη μνήμη του Οσίου Θεοφάνους Πολιούχου Ναούσης.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας