Αυτοψία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρίνα και Γιαννακοχώρι Νάουσας

2014-08-04-Agrotika-episkepsi-Syriza-xalazi-naousaΕπισκέφτηκε τις χαλαζοχτυπημένες περιοχές

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, αντιπροσωπεία του κόμματος από την  Λίτσα ΑμανατΊδου βουλευτή θες/κης, τον Δημήτρη ΧαμπΊδη συντονιστή της Ν.Ε., το Σάκη Χειμώνα περιφερειακό σύμβουλο Κ. Μακεδονίας, τον Τάκη Διμίσκη δημοτικό σύμβουλο Νάουσας, τον Θωμά Μάρα συντονιστή Σύριζα Νάουσας, τον Ορφανίδη Κώστα μέλος της Ν.Ε. επισκέφτηκε το Σάββατο 2 Αυγούστου την χαλαζόπληκτη περιοχή της Νάουσας στο Γιανακοχώρι και Μαρίνα.

Ακολούθησε συζήτηση με τους αγρότες της περιοχής για τα άμεσα μέτρα που πρέπει να παρθούν για το χαλάζι και δεσμευτική η σ. Αμανατίδου για την προώθηση τους , στην συνέχεια παρουσιάστηκε από τον συντονιστή και μέλος του αγροτικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ σ. Χαμπίδη το αγροτικό μας πρόγαμα και οι προτάσεις μας γι α το ροδάκινο ,ΕΛΓΑ κλ.π .

Από την συζήτηση συμφωνήθηκε ότι η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί τα αεροπλάνα να μην πετάνε ,ο ΕΛΓΑ με μειωμένο προσωπικό να καθυστέρει στις εκτιμήσεις και οι παραγωγοί να είναι απροστάτευτοι τόσο απέναντι στους αγοραστές όσο και στα πολιτικά παιχνίδια (το 50% των ροδάκινων εξάγονται Ρωσία).

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ είναι σταθερά στο πλευρό των αγροτών –ροδακινοπαραγωγων και δεσμεύτηκε σε ένα 10 ετες πρόγραμμα για το ροδάκινο ,το οποίο από κοινού θα συμφωνήσουμε .

Κάλεσε τους αγρότες να πάρουν μέρος στην ανατροπή γιατί είναι η βασική προϋπόθεση για αλλαγή πολιτικής.

N.E. ΣΥΡΙΖΑ

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 34519 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια