Βέροια Ρεπορτάζ

Το Καράβι των Ξωτικών στη Βέροια – Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Σε συνέντευξη τύπου παρουσιάστηκε το εορταστικό πρόγραμμα των Χριστουγέννων  που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ημαθίας, την ΚΕΠΑ και το Σωματείο Ζαχαροπλαστών Βέροιας.

Πριν την συνέντευξη   προηγήθηκε  ξενάγηση από τους υπεύθυνους των εταιριών που εγκατέστησαν το Ξωτικό Καράβι στην Πλατεία Ελιάς της Βέροιας, ο οποίοι ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ για τις ξεναγήσεις των μικρών παιδιών  σ’ αυτό αλλά και για τις εκπλήξεις που θα συναντήσουν  κατά τη διάρκεια της ξενάγησης.

Στη συνέχεια από τον Δήμαρχο και τους εκπροσώπους των φορέων  έγινε παρουσίαση του συνολικού εορταστικού  χριστουγεννιάτικου προγράμματος.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η απαρχή του πολιτιστικού τουρισμού στην πόλη,  κάτι ανάλογο με αυτό πού έχει συμβεί στη Δράμα και στα Τρίκαλα, όπου επενδύθηκαν γι αυτό το σκοπό μεγάλα ποσά βρίσκοντας  όμως την ανάλογη ανταπόκριση,  αφού προσελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες  που απολαμβάνουν τις εκδηλώσεις  αφήνοντας χρήματα.

Το συνολικό κόστος των φετινών  εορταστικών εκδηλώσεων  στη Βέροια θα αγγίξει το ποσό των 135.000 ευρώ,  σύμφωνα μα την απάντηση του Δημάρχου σε σχετική ερώτηση,  ενώ   κορύφωση των εκδηλώσεων θα αποτελέσει η συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και της Έλλης Πασπαλά.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ

far

Φωτογραφίες: faretra.info

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να το δείτε   ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

banner-article

Ροη ειδήσεων