Βέροια

Ο δρόμος προς το Πολυκεντρικό Μουσείο των Αιγών – Έκθεση Αστέρη Γκέκα

Έκθεση του Αστέρη Γκέκα διοργανώνεται στο  Πολυκεντρικό Μουσείο των Αιγών στις 14 Δεκεμβρίου από την ΕΦΑ Ημαθίας. Σχετικά ο καλλιτέχνης αναφέρει:

“Έτοιμη σχεδόν η έκθεση για τη Βεργίνα στις 14/12/2018 στα πλαίσια του Συνεδρίου IMPERIAL PALIMSTES, που οργανώνει η ΕΦΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. Τα Παλίμψηστα Λάβαρά μου θα στηθούν σαν δάσος στο νέο αυτό επιβλητικό Μουσείο των Αιγών.

Είναι σημαντική στιγμή για τη ζωή και την πορεία μου. Τώρα είναι ώρες πολλές στο εργαστήρι, ασταμάτητες προετοιμασίες.

Και μια αναδρομική μου σκέψη.
Τυχερός που μεγάλωσα κάτω από τον Όλυμπο, που μπόρεσα να εκθέσω στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αιανής, στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Βόλου, (Αρχαία Δημητριάδα), στον Αρχαιολογικό χώρο του Αρχαίου Δίου και τώρα στο νέο Πολυκεντρικό Μουσείο των Αιγών.

Ευχαριστώ την κα Αγγελική Κοτταρίδη και την οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου. Ευχαριστώ όμως για την όλη θητεία μου πρώτα τους γονείς μου, τους δασκάλους, τους μεγάλους και διάσημους Αρχαιολόγους που συνάντησα, τις ομόκλινές μου που με ανέχτηκαν και μου χάρισαν παιδιά και την συνέχεια των εγγονών, τα μάτια των γυναικών της πατρίδας μου που έκαναν τον τόπο μου και το όνειρό μου ακόμα πιο συναρπαστικό, όλους τους συναδέλφους που με βάλανε στο παιχνίδι της άμιλλας, αλλά και τους ποιητές της πατρίδας μας που με συντροφεύουν σε όλα τα δύσβατα δρομολόγια, εσωτερικά και εξωτερικά.

Αστέρης Γκέκας

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας