Αναγνώστες Βέροια Σχόλια

Ε, ναι! Υπάρχει ελπίδα!

Ο συγγραφέας , μεταφραστής και συντελεστής του παιχνιδιού γνώσεων του Mega The Chase Παναγιώτης Δημάκης , το γνωστό μας Γεράκι, μας έκανε την τιμή να έρθει στην Βέροια και να μιλήσουμε για τα βιβλία του “Το ποτάμι των 1000 τυφλών” και τις “17 κλωστές”.

Είχαμε τη δυνατότητα να συναναστραφούμε με έναν άνθρωπο που αγαπάει βαθιά τη γνώση και έχει μια έμφυτη ευγένεια και αγάπη για τον άνθρωπο.

Αυτό που εκπλήσσει και εντυπωσιάζει είναι η αγάπη και η ζεστασιά με την οποία ο κόσμος τον αγκάλιασε σε κάθε στιγμή της παραμονής του. Στο δρόμο, στην παρουσίαση, στους αρχαιολογικούς χώρους… Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν κοντά του για να του μιλήσουν , να του εκφράσουν την χαρά τους που το συναντούν και το θαυμασμό τους.

Ο ίδιος, με τεράστια υπομονή και πάντα με χαμόγελο, τους άκουγε και δεχόταν να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Στο διάστημα αυτό είχα την ευκαιρία να σκεφτώ πως, στην περίπτωση του Δημάκη, η τηλεόραση προβάλλει έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην μελέτη και στην συνεχή διάθεση για καλλιέργεια και πρόοδο. Τι πρότυπο για μικρούς και μεγάλους!

Μια τέτοια τηλεόραση θέλουμε, έτσι μπορούμε να ελπίζουμε πως τα πράγματα θα αλλάξουν στο καλύτερο. Όταν οι άνθρωποι που γίνονται γνωστοί έχουν την ποιότητα του αγαπητού μας προσκεκλημένου και φίλου

 Ελένη Αναγνώστου

…………………….

 

banner-article

Ροη ειδήσεων