Βέροια

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 

Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

«Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας ολοκληρώνεται και τυπικά ένας μακροχρόνιος εκπαιδευτικός κύκλος για χιλιάδες μαθητές που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου Βέροιας που κατάφεραν ύστερα μια επίπονη και απαιτητική διαδικασία να εισαχθούν στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Με την τελική τους επιτυχία οι κόποι, οι αγωνίες και τα όνειρα ετών δικαιώνονται. Εύχομαι τα σημερινά συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης να μετατραπούν σε δημιουργική ορμή ώστε να ανταποκριθούν με την ίδια αποτελεσματικότητα στις υψηλές απαιτήσεις του νέου κύκλου που ανοίγει στη ζωή τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς, τους κηδεμόνες και τους εκπαιδευτικούς των μαθητών, τους «αφανείς ήρωες» αυτής της επιτυχίας, που με τον πολύπλευρο ρόλο τους και τη συνεχή καθοδήγησή τους στάθηκαν ουσιαστικοί αρωγοί στην προσπάθεια των μαθητών.

Τέλος, απευθυνόμενος σε όσους μαθητές που, παρά την προσπάθειά τους, δεν κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή, θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι η ζωή θα τους επιφυλάσσει πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική, προσωπική και κοινωνική καταξίωση στο μέλλον αρκεί να μη σταματήσουν να ονειρεύονται, να διεκδικούν και να αγωνίζονται για το καλύτερο».

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας