Βέροια

Μια αναμενόμενη βράβευση για την καλλιτέχνιδα φωτογράφο Ρίτσα Λίτσα

Η φωτογραφία της Ρίτσας Λίτσα με τον ροζ κάμπο της Βέροιας, τον κάμπο με τις ανθισμένες ροδακινιές του, έγινε πέρυσι viral κάνοντας το γύρο του κόσμου, δείχνοντας την ομορφιά αλλά και την παραγωγικότητα του τόπου μας και προκαλώντας το θαυμασμό.

Η faretra.info, στην οποία η φωτογραφία  είχε σχεδόν εννιά χιλιάδες κοινοποιήσεις στο fb στις δυο δημοσιεύσεις της και πάνω από σαράντα χιλιάδες views, δικαιούται να είναι περήφανη που συμμετείχε σ’ αυτήν την προβολή ανεβάζοντας πρώτη τη φωτογραφία.

Σήμερα, στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας του ΤΟΒ «Ανθισμένες Ροδακινιές», η Ρίτσα Λίτσα τιμήθηκε με ειδικό βραβείο από τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας, ο οποίος εκτίμησε στο πρόσωπο της φωτογράφου και την καλλιτεχνική αξία της φωτογραφίας αλλά και την προβολή που πρόσφερε στον τόπο.

Τη φωτογραφία μάλιστα μάθαμε πως την αγόρασε από την καλλιτέχνιδα φωτογράφο αμερικάνικη  πολυεθνική εταιρία, που την είδε στο διαδίκτυο και εντυπωσιάστηκε.

Δίκαια, λοιπόν, και αναμενόμενη αυτή η ειδική βράβευση, πλάι στις άλλες τρεις βραβεύσεις με τις οποίες τιμήθηκαν οι συμμετέχοντες που ξεχώρισαν στο φετινό διαγωνισμό φωτογραφίας του ΤΟΒ.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

ΥΓ. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε τους συνδέσμους των δυο δημοσιεύσεων.

Το ροζ της Άνοιξης στον κάμπο της Ημαθίας με το φακό της Ρίτσας Λίτσα

“Το ροζ της Άνοιξης στον κάμπο της Ημαθίας” – Η διάσημη φωτογραφία της Βεροιώτισσας Ρίτσας Λίτσα, που ταξιδεύει σ’ όλον τον κόσμο

banner-article

Ροη ειδήσεων