Αστυνομικό Δελτίο Βέροια

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Βέροια και Πέλλα

Συνελήφθη χθες (15-2-2017) το πρωί στη Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας 45χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες που παρείχαν ακατέργαστη κάνναβη 6,7 γραμμαρίων. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 5 ετών για το αδίκημα της πλαστογραφίας. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Επίσης, συνελήφθη χθες (15-2-2017) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 43χρονος ημεδαπός, διότι σε αιφνιδιαστική έρευνα του σπιτιού του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 108,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 3 συσκευασίες καπνού αναμεμειγμένες με μικροποσότητες κάνναβης και 4 μεταλλικοί τρίφτες κάνναβης. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

Τέλος,  συνελήφθη χθες (15-2-2017) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, 33χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στο σπίτι του μέσα σε γλάστρα και με ειδικό σύστημα φωτισμού, ένα δενδρύλλιο κάνναβης το οποίο και εκριζώθηκε, ενώ σε χώρους του σπιτιού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 σπόροι κάνναβης και 10 ναρκωτικά δισκία άνευ ιατρικής συνταγής.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων