Βέροια Εκδηλώσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας τη Δευτέρα 27 Ιουνίου – Τα θέματα ημερήσιας διάταξης

ΠΡΟΣ

Τους κ. κ. Δημοτικούς Συμβούλους, Δήμαρχο,

Προέδρους Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων,

Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων

Βέροια

 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, σε τακτική συνεδρίαση, που θα γίνει στις 27-6-2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

 

ΘΕΜΑ 1ο : Έγκριση ή μη Σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Βέροιας ετών 2016-2019
ΘΕΜΑ 2ο : Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας Α΄ Φάσης της Σύμβασης «Υπηρεσίες Σχεδιασμού των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων ως εργαλείων ολοκληρωμένης Χωρικής Ανάπτυξης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων της προγραμματικής περιόδου 2014-2020».
ΘΕΜΑ 3ο : Έγκριση ή μη α) σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ.Βέροιας, και Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας, β) ορισμού εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Παρακολούθησης και γ) εξουσιοδότησης του Δημάρχου για υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης.
ΘΕΜΑ 4ο : Έγκριση ή μη απασχόλησης (επιδοτούμενης) για την πρακτική άσκηση μαθητών των ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. και καθορισμός αριθμού μαθητών, για τα σχολικά έτη 2016-2017 και 2017-2018.
ΘΕΜΑ 5ο : Γνωμοδότηση για την αναγκαιότητα πρόσληψης εποχιακού προσωπικού, για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας.
ΘΕΜΑ 6ο : Έγκριση ή μη κοπής δύο (2) δέντρων στην Τ.Κ. Φυτειάς.
ΘΕΜΑ 7ο : Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 144/2016 απόφασης του Δ.Σ., περί διαπίστωσης υπέρ της αναγκαιότητας σύναψης συμβάσεων του Δ.Βέροιας με ιδιώτες, για τον καθαρισμό τσιμενταυλάκων των οικισμών του Δήμου
ΘΕΜΑ 8ο : Έγκριση ή μη α) παράτασης της εκμίσθωσης μέχρι τις 31-12-2016 και β) κίνησης διαδικασίας εκμίσθωσης του υπ’ αριθ. 893 αγροτεμαχίου της Τ.Κ. Διαβατού
ΘΕΜΑ 9ο : Ορισμός μελών και συγκρότηση της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής των Παραδοτέων του έργου «Λειτουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων βίας στον Δήμο Βέροιας».
ΘΕΜΑ 10ο : Ορισμός α) ενός δημοτικού συμβούλου και β) ενός δημοτικού υπαλλήλου με τους αναπληρωτές του άρθρου 4 του Π.Δ. 236/1984 για την «Έκδοση άδειας περίφραξης ειδικών καλλιεργειών μέσα σε ζώνη πλάτους 500μ. από την ακτή ή την όχθη δημοσίων λιμνών-αρμόδια όργανα».
ΘΕΜΑ 11ο : Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση αθλητικών εγκαταστάσεων σε δημοτικό οικόπεδο στο Ο.Τ. 316».
ΘΕΜΑ 12ο : Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Βελτίωση μικροκλίματος στην συμβολή των οδών Ξενοφώντος και Εθνικής Αμύνης»
ΘΕΜΑ 13ο : Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή του δαπέδου γηπέδου καλαθοσφαίρισης Ελιάς».
ΘΕΜΑ 14ο : Έγκριση ή μη 1ου Ανακεφαλαιωτικού & Τακτοποιητικού Πίνακα Εργασιών και διάθεση των απροβλέπτων δαπανών του έργου « Ολοκλήρωση Εργασιών Αποχέτευσης Πανοράματος»
ΘΕΜΑ 15ο : Έγκριση ή μη επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος χρηματικού ποσού στον Ιωάννη Ναζλίδη
ΘΕΜΑ 16ο : Έγκριση ή μη παραχώρησης της χρήσης διαφημιστικού χώρου στον Πολιτιστικό  Σύλλογο «Ευστάθιος Χωραφάς» για την προβολή δραστηριοτήτων του.
ΘΕΜΑ 17ο : Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμη οικογένεια.
ΘΕΜΑ 18ο : Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στον Χ.Συρόπουλο
ΘΕΜΑ 19ο : Έγκριση ή μη οριστικής διαγραφής άδειας άσκησης υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου τύπου Β΄ του Σ.Στογιάννου.
ΘΕΜΑ 20ο : Έγκριση ή μη επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων χρηματικών ποσών προνοιακών επιδομάτων.
ΘΕΜΑ 21ο : Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών του Ι.Θεοδοσόπουλου από χρηματικούς καταλόγους του Δ.Βέροιας και σύνταξης νέου χρηματικού καταλόγου
ΘΕΜΑ 22ο : Έγκριση ή μη α) μετακίνησης, β) εξόδων μετάβασης Προέδρου του Δ.Σ. σε Αθήνα και Μήλο και γ) ψήφισης της πίστωσης.
ΘΕΜΑ 23ο : Επί αιτήματος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος για την παραχώρηση της χρήσης της αίθουσας συνεδριάσεων του Δ.Σ.
ΘΕΜΑ 24ο : Επί αιτήματος της Σχολής Χορού «Αρμονία της Κίνησης» για την παραχώρηση της χρήσης δημοτικού χώρου.

 

Βέροια  23-6-2016

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 

 

 

banner-article

Ροη ειδήσεων