Αστυνομικό Δελτίο Τοπικά

Συλλήψεις σε Βέροια και Αλεξάνδρεια

Συνελήφθη χθες (16-03-2016) το πρωί στη Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας μία 37χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών για το αδίκημα της κλοπής.

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν χθες (16-03-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας 3 ημεδαποί ηλικίας 25, 28 και 29 ετών, διότι προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν απέρριψαν στο έδαφος μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης την οποία κατείχαν από κοινού.

Εξιχνίαση Απάτης. Έπειτα από καταγγελία 22χρονου ημεδαπού σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών, σε βάρος 29χρονου ημεδαπού για απάτη. Ειδικότερα σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον 29χρονο, του κατέβαλε την 10-03-2016 το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ ως προκαταβολή για υποτιθέμενη αγορά κινητού τηλεφώνου μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο.

banner-article

Ροη ειδήσεων